Цеца окупила фамилију после два месеца па показала будућег зета! (ФОТО)

Након што је Влада Србије попустила мере због пандемије, певачица у свом дому на Дедињу уприличила свечани ручак за најмилије.

Забава 22.04.2020 | 22:22
Цеца окупила фамилију после два месеца па показала будућег зета! (ФОТО)

Светлана Цеца Ражнатовић организовала је у уторак свечани ручак у свом дому за чланове најуже породице.

Чим је Влада Републике Србије ублажила мере које је пре два месеца увела због пандемије ковида-19, фолк звезда је у госте позвала родитеље своје снајке Богдане, прију Данијелу и пријатеља Богдана, као и будућег зета Ђорђа, и спремила гала трпезу. Ручку је присуствовала и породица њене сестре Лидије, с којом живи у вили на Дедињу.

С обзиром на то да је Цеца први пут Ускрс обележила без деце Анастасије и Вељка, она је желела да се сада сви заједно окупе и уживају у породичној идили. Ако је судити по снимку који је фолк дива објавила на свом Инстаграм профилу, као и њена наследница Анастасија, у њиховој кући је све потаман, а тензија због вируса се и не осећа.

Трудна снајка Богдана седи до свекрве и не скида осмех с лица, зет се не одваја од Тасе, док је на столу богато послужење. Певачица ће у јуну први пут постати бака, па нема сумње да је главна тема био долазак малог наследника Жељка, који ће име добити по покојном деди.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић, Инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар