Ceca okupila familiju posle dva meseca pa pokazala budućeg zeta! (FOTO)

Nakon što je Vlada Srbije popustila mere zbog pandemije, pevačica u svom domu na Dedinju upriličila svečani ručak za najmilije.

Zabava 22.04.2020 | 22:22
Ceca okupila familiju posle dva meseca pa pokazala budućeg zeta! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović organizovala je u utorak svečani ručak u svom domu za članove najuže porodice.

Čim je Vlada Republike Srbije ublažila mere koje je pre dva meseca uvela zbog pandemije kovida-19, folk zvezda je u goste pozvala roditelje svoje snajke Bogdane, priju Danijelu i prijatelja Bogdana, kao i budućeg zeta Đorđa, i spremila gala trpezu. Ručku je prisustvovala i porodica njene sestre Lidije, s kojom živi u vili na Dedinju.

S obzirom na to da je Ceca prvi put Uskrs obeležila bez dece Anastasije i Veljka, ona je želela da se sada svi zajedno okupe i uživaju u porodičnoj idili. Ako je suditi po snimku koji je folk diva objavila na svom Instagram profilu, kao i njena naslednica Anastasija, u njihovoj kući je sve potaman, a tenzija zbog virusa se i ne oseća.

Trudna snajka Bogdana sedi do svekrve i ne skida osmeh s lica, zet se ne odvaja od Tase, dok je na stolu bogato posluženje. Pevačica će u junu prvi put postati baka, pa nema sumnje da je glavna tema bio dolazak malog naslednika Željka, koji će ime dobiti po pokojnom dedi.

Izvor: Kurir.rs Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar