МОЗЗАРТ и Немања Мајдов помогли Источном Сарајеву

Највећа донација у Републици Српској усмјерена болницама и грађанима у стању социјалне потребе у износу од 150.000 КМ долази од компаније Моззарт. Компанија Моззарт, у склопу свог друштвено одговорног пословања, укључила се и у борбу против вируса корона, кроз подршку здравственим установама, пензионерима и лицима која се налазе у стању социјалне потребе широм Републике Српске.

Република Српска 22.04.2020 | 16:17
МОЗЗАРТ и Немања Мајдов помогли Источном Сарајеву

Након донација усмјерених здравственим установама и установама за подршку грађанима у стању социјалне потребе у Бањој Луци, Приједору, Градишци, Добоју, Бијељини, Зворнику и Требињу, компанија Моззарт је донирала 10.000 КМ болници „Србија“ у Источном Сарајеву и 5.000 КМ Центру за социјални рад Источна Илиџа, што заједно са осталим градовима у Републици Српској износи 150.000 КМ упућених установама и грађанима као подстицај у борби против ширења болести Цовид-19. 

Акцију компаније Моззарт подржао је и познати спортиста Немања Мајдов, који поносно носи титулу најбољег џудисте, али и борца икада са простора бивше Југославије.

„Моззарт нам је изашао у сусрет у кључном тренутку, када је овакав облик помоћи заиста важан и неопходан. Надамо се да ће и друге компаније пратити Моззартов друштвено-одговорни приступ, јер на овај начин можемо много спремније да дочекамо изазове који су пред нама. Помоћ је заиста добродошла и велико хвала компанији Моззарт“, изјавио је Небојша Шешлија, директор болнице „Србија“.  

Поред донације болници, Моззарт је посјетио и Центар за социјални рад Источна Илиџа, којем је уручена донација у износу од 5.000 КМ у циљу куповине пакета помоћи особама у стању социјалне потребе. 

„Помоћ је дошла ’из ведра неба’, нисмо очекивали и тим више смо позитивно изненађени. Драго нам је што постоје друштвено-одговорне компаније које препознају проблеме са којима смо суочени и можемо само да изразимо велику захвалност компанији Моззарт“, нагласила је Боса Калинић, директорица Центра за социјални рад Источна Илиџа.

Након уручених донација, волонтери компаније Моззарт су подијелили пакете помоћи угроженим грађанима. 
Осјећамо дужност и потребу да, колико можемо, помогнемо најугроженијима и онима којима је помоћ најпотребнија. Наставићемо свакодневно, кроз различите врсте помоћи, давати свој допринос у борби против вируса Цовид-19, поручују из Моззарта.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Глобал зитизен

22.04.2020 15:46

порок остаје порок.

ОДГОВОРИТЕ
Name

1000КМ

22.04.2020 17:30

Код њи се само треба и играти.Ове сељацке кладионице типа Спорт,Балкан бет,Бет ин,Мд схоп,Спорт Гаме и др.треба заобици ...+ су све од наведених отпустиле раднике...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

22.04.2020 19:32

Овај Амадеус не посустаје. Ста ли радио кад му је било само 200 година?

Name

Милан

22.04.2020 19:17

Срам вас било, донирате нешто и рекламирате се, православни народ даје десница, а да не зна љевица, а ви на сва звона, подцјењујете људе којима помоћ треба, а у таквој ситуацији нису својом кривицом, већ кривицом оних који су уништили Републику Српску.

ОДГОВОРИТЕ