Реновирање ресторана открило давно изгубљену бурму!

Реновирање једног ресторана открило је давно изгубљену бурму. Изгубљена бурма је спала с прста једном од гостију и "пропала у земљу", односно између дасака дрвеног пода те тако се "заувек" изгубила.

Занимљивости 21.04.2020 | 17:28
Реновирање ресторана открило давно изгубљену бурму!

Ипак сребрни прстен се поново појавио када је власник ресторана одлучио да реновира објекат током изолације због коронавируса.

Пријатна вечера са супругом пре три године изненада се претворила у ружан сан за Њујорчанина којем је бурма спала са прста, откотрљала се и, како се тада чинило, заувек нестала између дасака рустичног дрвеног пода ресторана.

Међутим, од почетка пандемије, Рајан Кривој, власник поменутог ресторана одлучио се на опцију достављања хране својим муштеријама. Убрзо се досетио да му ситуација дозвољава да замени дрвени под.

Када су мајстори скинули дотрајале дрвене даске, угледали су колекцију изгубљеног блага: новчанице, златник... Међу годинама накупљаним слојевима засијао је сребрни прстен на којем је било угравирано: "Мајк и Лиса 21. август 2015".

Менаџеру ресторана Саши Формики учинила се као добра идеја да се фотографија прстена објави на Фејсбуку како би бар покушали да пронађу власника.

Фотографију је поделило више од 5.000 корисника ове друштвене мреже пре него што је доспела до Мајка и Лисе.

Лиса се јавила Формики и чак послала фотографије из 2017. године на којима је са супругом у ресторану непосредно пре него што му је са руке спала бурма.

Будући да су мере против ширења вируса и даље на снази, ресторан је бурму Лиси и Мајку послао поштом.
 
Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар