Супруга Банета Обрадовића открила какво је тренутно стање познатог менаџера!

Менаџер и кум Жељка Јоксимовића и један од најуспешнијих естрадних менаџера, Бане Обрадовић оболео је од вируса корона. Обрадовић се већ дванаест дана налази на болничком лечењу...

Забава 16.04.2020 | 20:56
Супруга Банета Обрадовића открила какво је тренутно стање познатог менаџера!

Информације које су се ових дана појавиле о његовом здравственом стању многе су забринуле, а како не би нагађали, потрудили смо се да добијемо праву и једину сигурну информацију о томе како се Бане осећа, па смо разговарали са његовом супругом Јованом, која нам је на самом почетку разговора рекла: 

 Бане је већ дванаести дан на лечењу и јесте био критично. У болницу је примљен са високом температуром и пнеумонијом оба плућна крила, са потврђеним вирусом. Све што је могло да буде лоше у том тренутку је тако и било. Првих неколико дана је била права агонија, како за њега, тако и за нас – рекла нам је Јована.

О причама које се пишу ових дана и томе да је Банету било у функцији тек 30% плућа, као и да је завршио на респиратору, Јована ексклузивно за Србију Данас каже: 

- Најбоља ствар у целој причи је то што он није завршио на респиратору. Истина је да је све време био на кисеонику, али на респиратору није био. Причати о процентима рада његових плућа су произвољне информације и ја сам први пут у животу пристала да причам за медије и да вам дам изјаву првенствено из тих разлога. С обзиром да се ради о његовом животу и здрављу и из поштовања према свим људима који ових дана зову, као и онима који га воле и поштују, мислим да је било коректно да кажем да то није тачна информација. Никада ни један лекар нам није рекао да се ради о процентима који се помињу – открила нам је Банетова супруга.

Оно што је најбитнија и најлепша вест је да је Обрадовић данас пребачен на полуинтензивну негу, што значи да постоји мали помак, који даје наду да ће све бити како треба.  

- Ја сам јуче причала са докторком која је била у смени и она ми је рекла да постоји мали помак у лечењу, али да је тај мали помак, али да је то још  мало и недовољно да кажемо да је то онако како би ми волели. Морам да кажем да су лекари учинили све што је било у њиховој моћи. Дали су свој максимум и употребили су све што им је дозвољено у лечењу  да му помогну и да ток лечења крене у бољем правцу и морам испред породице да им се захвалим за то – каже  Јована.

Као неко ко је успешан у свом послу и изузетно темпераментан човек, Бане је имао тешке моменте, када није могао да се помири са чињеницом да је на интензивној, али је успео да се избори са тим осећајем и сада је психички добро,  што иницира да ће се брже изборити са ситуацијом која га је задесила.

Извор: Србија Данас Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар