Supruga Baneta Obradovića otkrila kakvo je trenutno stanje poznatog menadžera!

Menadžer i kum Željka Joksimovića i jedan od najuspešnijih estradnih menadžera, Bane Obradović oboleo je od virusa korona. Obradović se već dvanaest dana nalazi na bolničkom lečenju...

Zabava 16.04.2020 | 20:56
Supruga Baneta Obradovića otkrila kakvo je trenutno stanje poznatog menadžera!

Informacije koje su se ovih dana pojavile o njegovom zdravstvenom stanju mnoge su zabrinule, a kako ne bi nagađali, potrudili smo se da dobijemo pravu i jedinu sigurnu informaciju o tome kako se Bane oseća, pa smo razgovarali sa njegovom suprugom Jovanom, koja nam je na samom početku razgovora rekla: 

 Bane je već dvanaesti dan na lečenju i jeste bio kritično. U bolnicu je primljen sa visokom temperaturom i pneumonijom oba plućna krila, sa potvrđenim virusom. Sve što je moglo da bude loše u tom trenutku je tako i bilo. Prvih nekoliko dana je bila prava agonija, kako za njega, tako i za nas – rekla nam je Jovana.

O pričama koje se pišu ovih dana i tome da je Banetu bilo u funkciji tek 30% pluća, kao i da je završio na respiratoru, Jovana ekskluzivno za Srbiju Danas kaže: 

- Najbolja stvar u celoj priči je to što on nije završio na respiratoru. Istina je da je sve vreme bio na kiseoniku, ali na respiratoru nije bio. Pričati o procentima rada njegovih pluća su proizvoljne informacije i ja sam prvi put u životu pristala da pričam za medije i da vam dam izjavu prvenstveno iz tih razloga. S obzirom da se radi o njegovom životu i zdravlju i iz poštovanja prema svim ljudima koji ovih dana zovu, kao i onima koji ga vole i poštuju, mislim da je bilo korektno da kažem da to nije tačna informacija. Nikada ni jedan lekar nam nije rekao da se radi o procentima koji se pominju – otkrila nam je Banetova supruga.

Ono što je najbitnija i najlepša vest je da je Obradović danas prebačen na poluintenzivnu negu, što znači da postoji mali pomak, koji daje nadu da će sve biti kako treba.  

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nagrada za estradno-muzičkog menadžera decenije uručena Banetu Obradoviću - Savez samostalnih sindikata Srbije. #nagrada #melosestrada #menadzerdecenije #estrada @zzeljko @zoricabrunclik_official @aco_pejovic @gordanasaulic.official

Објава коју дели Melos Estrada Official (@melos.estrada) дана

- Ja sam juče pričala sa doktorkom koja je bila u smeni i ona mi je rekla da postoji mali pomak u lečenju, ali da je taj mali pomak, ali da je to još  malo i nedovoljno da kažemo da je to onako kako bi mi voleli. Moram da kažem da su lekari učinili sve što je bilo u njihovoj moći. Dali su svoj maksimum i upotrebili su sve što im je dozvoljeno u lečenju  da mu pomognu i da tok lečenja krene u boljem pravcu i moram ispred porodice da im se zahvalim za to – kaže  Jovana.

Kao neko ko je uspešan u svom poslu i izuzetno temperamentan čovek, Bane je imao teške momente, kada nije mogao da se pomiri sa činjenicom da je na intenzivnoj, ali je uspeo da se izbori sa tim osećajem i sada je psihički dobro,  što inicira da će se brže izboriti sa situacijom koja ga je zadesila.

Izvor: Srbija Danas Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar