Из карантина побјегла особа заражена короном

Полицији у Сарајеву пријављено је да се из изолаторија у Подхрастовима самоиницијативно удаљила једна особа заражена корона вирусом, потврдио је Мирза Хаџиабдић из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево за Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 16.04.2020 | 17:30
Из карантина побјегла особа заражена короном

"У 15:47 сати обавијештена је Друга Полицијска Управа Сарајево да се једна особа самоиницијативно пјешице удаљила из Изолаторија објекта клинике у Подхрастовима, као и да је позитивна на корона вирус", казао нам је Хаџиабдић, додавши да полицијски службеници Управе полиције МУП-а КС предузимају неопходне мјере и радње на проналаску особе.

Како незванично сазнајемо, ријеч је о држављанину Пољске за којег је утврђено да је позитиван на корона вирус и који је требао бити упућен у изолаториј.

Подсјећамо, ово није први пријављени случај у Босни и Херцеговини да су особе заражене коронавирусом побјегле из објекта за изолацију. Двије особе заражене корона вирусом су крајем марта побјегле из објекта за изолацију у Бањој Луци. 

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

WWW

16.04.2020 16:14

Дали је могуће да ниједна од тих особа нема име и презиме да би грађани могли да помогну исто тако за обољеле и јесули те информације провјерене или се само бацају онако да се народ држи у страху

ОДГОВОРИТЕ