Пацијенти праве журку на Сајму! (ВИДЕО)

На Београдском сајму, где су смештени пацијенти са најблажим симптомима корона вируса, атмосфера је, судећи по снимцима који су осванули на друштвеним мрежама - весела.

Занимљивости 06.04.2020 | 21:18
Пацијенти праве журку на Сајму!  (ВИДЕО)

Најпре смо имали не баш пријатне слике гомиле кревета које су прошле недеље плануле у јавности, а потом и умирења надлежних да "није тако страшно као што на први поглед изгледа", а сада нам стижу снимци са журки које пацијенти праве. Дакле, није тако страшно, дефинитивно.

Срби од свега направе весеље, па и од болничких кревета. Тако да, у још скоро па празном сајму, где сваки глас одјекује, светло је пригушено, а ноћи дуге, психички сигурно добро дође и мало забаве.

"Ае ту мајицу скини, брате", прича неко шаљиво док музика трешти, а у рукама су флаше пића.

Но, ипак, то је болница, и некоме је можда потребан и мир, па можемо само да се надамо да ова славља не трају дуго и да су, практично, само неке здравице. Јер, ако се Сајам напуни, бука може постати као она у време новогодишњег вашара.

Ово није једини снимак забаве на Београдском сајму током корона вируса. Недавно се појавио и снимак забаве у пиџамама, такође уз песму и смех.

Извор: Србија Данас Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар