Pacijenti prave žurku na Sajmu! (VIDEO)

Na Beogradskom sajmu, gde su smešteni pacijenti sa najblažim simptomima korona virusa, atmosfera je, sudeći po snimcima koji su osvanuli na društvenim mrežama - vesela.

Zanimljivosti 06.04.2020 | 21:18
Pacijenti prave žurku na Sajmu!  (VIDEO)

Najpre smo imali ne baš prijatne slike gomile kreveta koje su prošle nedelje planule u javnosti, a potom i umirenja nadležnih da "nije tako strašno kao što na prvi pogled izgleda", a sada nam stižu snimci sa žurki koje pacijenti prave. Dakle, nije tako strašno, definitivno.

Srbi od svega naprave veselje, pa i od bolničkih kreveta. Tako da, u još skoro pa praznom sajmu, gde svaki glas odjekuje, svetlo je prigušeno, a noći duge, psihički sigurno dobro dođe i malo zabave.

"Ae tu majicu skini, brate", priča neko šaljivo dok muzika trešti, a u rukama su flaše pića.

No, ipak, to je bolnica, i nekome je možda potreban i mir, pa možemo samo da se nadamo da ova slavlja ne traju dugo i da su, praktično, samo neke zdravice. Jer, ako se Sajam napuni, buka može postati kao ona u vreme novogodišnjeg vašara.

Ovo nije jedini snimak zabave na Beogradskom sajmu tokom korona virusa. Nedavno se pojavio i snimak zabave u pidžamama, takođe uz pesmu i smeh.

Izvor: Srbija Danas Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar