Ева Рас не поштује карантин баш у потпуности иако има 79 година!

Иако има 79 година, те самим тим не би смело да напушта дом због мера донетих услед пандемија корона вируса, Ева Рас то, према сопственом признању, не поштује у потпуности.

Забава 06.04.2020 | 19:56
Ева Рас не поштује карантин баш у потпуности иако има 79 година!

- Живим у високом солитеру, тако да је доста комшија дошло да се понуди да ми помогне и оде у набавку намирница. Срећом, мене ова јурњава залиха не погађа јер ја и даље једем неке моје сплачине због канцера. Међутим, мени је непријатно да им дајем да ми и ђубре бацају, па сама сиђем и бацим - признала је глумица.

- Не идем не знам где, канта је одмах испред улазних врата зграде. Све колеге глумци зову и питају како сам. Мисле да ће овај вирус да ме докусури кад већ није канцер. Можда ће ме ускоро ухапсити ако ме неко од комшија пријави што сваку ноћ, односно рано ујутру, док сви спавају, идем од мог трећег спрата до једанаестог, и тако пет-шест пута спичим горе-доле.

 Шта ћу, мало ми да само по стану шетам, па ми је ово одлична рекреација, а никоме не сметам. Мада ми кажу да је и то забрањено и упозоравају ме да се смирим. Због вируса се не хватам за гелендере - додала је Ева.

- Ако ова ситуација потраје, а ја свако јутро будем ишла пешке по тим спратовима, има да се подмладим бар 20 година.

Извор: Србија Данас Фото:Дејан Бриза

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

06.04.2020 20:14

Велика зена,уметница и пре свега борац.Сретно Ева.

ОДГОВОРИТЕ