Eva Ras ne poštuje karantin baš u potpunosti iako ima 79 godina!

Iako ima 79 godina, te samim tim ne bi smelo da napušta dom zbog mera donetih usled pandemija korona virusa, Eva Ras to, prema sopstvenom priznanju, ne poštuje u potpunosti.

Zabava 06.04.2020 | 19:56
Eva Ras ne poštuje karantin baš u potpunosti iako ima 79 godina!

- Živim u visokom soliteru, tako da je dosta komšija došlo da se ponudi da mi pomogne i ode u nabavku namirnica. Srećom, mene ova jurnjava zaliha ne pogađa jer ja i dalje jedem neke moje splačine zbog kancera. Međutim, meni je neprijatno da im dajem da mi i đubre bacaju, pa sama siđem i bacim - priznala je glumica.

- Ne idem ne znam gde, kanta je odmah ispred ulaznih vrata zgrade. Sve kolege glumci zovu i pitaju kako sam. Misle da će ovaj virus da me dokusuri kad već nije kancer. Možda će me uskoro uhapsiti ako me neko od komšija prijavi što svaku noć, odnosno rano ujutru, dok svi spavaju, idem od mog trećeg sprata do jedanaestog, i tako pet-šest puta spičim gore-dole.

 Šta ću, malo mi da samo po stanu šetam, pa mi je ovo odlična rekreacija, a nikome ne smetam. Mada mi kažu da je i to zabranjeno i upozoravaju me da se smirim. Zbog virusa se ne hvatam za gelendere - dodala je Eva.

- Ako ova situacija potraje, a ja svako jutro budem išla peške po tim spratovima, ima da se podmladim bar 20 godina.

Izvor: Srbija Danas Foto:Dejan Briza

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MM

06.04.2020 22:14

Velika zena,umetnica i pre svega borac.Sretno Eva.

ODGOVORITE