Саша Матић послао јасну поруку: Будимо дисциплиновани али не негативни!

Саша Матић себе сматра одговорном особом, и каже да ову ситуацију у којој смо сви сада треба да схватимо озбиљно и да не будемо негативни.

Забава 25.03.2020 | 14:05
Саша Матић послао јасну поруку: Будимо дисциплиновани али не негативни!

"Себе сматрам одговорном особом, по природи нисам паничар, али исто тако сматрам да треба озбиљно да схватимо ситуацију у којој се налазимо данас, како наша земља тако и цео свет. Не треба да будемо негативни, ни сам то нисам, треба да размишљамо да ће све ово у вези корона вируса брзо проћи, као и да следимо упутства наших надлежних органа, који раде све да нас што боље заштите од вирус ",  каже певач и додаје да је време да сви буду дисциплиновани.

"Мислим да сада треба да покажемо дисциплинованост више него икада и да поштујемо и будемо јединствени у свему ономе што од нас надлежни органи траже како би нас заштитили."

Певач каже да је одмах отказао све свирке након увођења ванредног стања.

"Као певач који много путује и ради, када сам чуо на вестима о вирусу који се брзо шири по целом свету и последицама истог, са својим сарадницима и менаџером одлучио сам да откажем све свирке, које смо имали, много пре него што је то и требало."

Каже да би се тестирао уколико је то потребно.

"Наравно да би се тестирао. Уколико осетим неке од симптома и ако то буде потребно."

Редовно се информише.

"Из медија које пратим, чујем да поједини људи које познајем и којима сам певао многа славља, да су заражени вирусом. Нисам се чуо са њима, али им желим брз опоравак."

Време проводи као и сви код куће са породицом.

"Кући сам, проводим време са својом породицом. Како сам због посла, често ван куће и мало проводим времена са ћеркама, ово је прилика да бар мало надокнадимо изгубљено време због моје одсутности."

Извор: Курир/Србија Данас Фото: Драган Кадић

Коментари / 0

Оставите коментар