Saša Matić poslao jasnu poruku: Budimo disciplinovani ali ne negativni!

Saša Matić sebe smatra odgovornom osobom, i kaže da ovu situaciju u kojoj smo svi sada treba da shvatimo ozbiljno i da ne budemo negativni.

Zabava 25.03.2020 | 14:05
Saša Matić poslao jasnu poruku: Budimo disciplinovani ali ne negativni!

"Sebe smatram odgovornom osobom, po prirodi nisam paničar, ali isto tako smatram da treba ozbiljno da shvatimo situaciju u kojoj se nalazimo danas, kako naša zemlja tako i ceo svet. Ne treba da budemo negativni, ni sam to nisam, treba da razmišljamo da će sve ovo u vezi korona virusa brzo proći, kao i da sledimo uputstva naših nadležnih organa, koji rade sve da nas što bolje zaštite od virus ",  kaže pevač i dodaje da je vreme da svi budu disciplinovani.

"Mislim da sada treba da pokažemo disciplinovanost više nego ikada i da poštujemo i budemo jedinstveni u svemu onome što od nas nadležni organi traže kako bi nas zaštitili."

Pevač kaže da je odmah otkazao sve svirke nakon uvođenja vanrednog stanja.

"Kao pevač koji mnogo putuje i radi, kada sam čuo na vestima o virusu koji se brzo širi po celom svetu i posledicama istog, sa svojim saradnicima i menadžerom odlučio sam da otkažem sve svirke, koje smo imali, mnogo pre nego što je to i trebalo."

Kaže da bi se testirao ukoliko je to potrebno.

"Naravno da bi se testirao. Ukoliko osetim neke od simptoma i ako to bude potrebno."

Redovno se informiše.

"Iz medija koje pratim, čujem da pojedini ljudi koje poznajem i kojima sam pevao mnoga slavlja, da su zaraženi virusom. Nisam se čuo sa njima, ali im želim brz oporavak."

Vreme provodi kao i svi kod kuće sa porodicom.

"Kući sam, provodim vreme sa svojom porodicom. Kako sam zbog posla, često van kuće i malo provodim vremena sa ćerkama, ovo je prilika da bar malo nadoknadimo izgubljeno vreme zbog moje odsutnosti."

Izvor: Kurir/Srbija Danas Foto: Dragan Kadić

Komentari / 0

Ostavite komentar