Појавом вируса корона повећан обим куповине у Бингу

У протеклих седам дана повећан је обим куповине основних животних намирница (брашно, уље, шећер, тјестенина, конзервирани артикли, те основне хигијенске потрепштине).

Република Српска 17.03.2020 | 08:47
Појавом вируса корона повећан обим куповине у Бингу

Бинго нема количинских ограничења приликом куповине одређених артикала по једном купцу, али апелујемо да наши потрошачи оптимизирају куповину, како бисмо сви у ланцу могли обезбиједити континуитет доставе у трговине (произвођач-дистрибутер-Бинго). Стање на полицама условљено је динамиком пражњења и пуњења, али дистрибуција од стране наших партнера за сада је стабилна.

Свакодневно смо у контакту с нашим пословним партнерима (произвођачима и добављачима) како бисмо осигурали континуитет испоруке.

Надамо се да успоравања на границама неће у већој мјери утицати на проток роба и повећање улазних цијена. 

Обзиром да се сви налазимо у ванредној ситуацији, нашим упосленицима смо дали инструкције и донијели смо одлуку о повећаним превентивним мјерама у складу са препорукама надлежних институција, како бисмо и њима али и свим нашим купцима омогућили што лакше функционисање у овим околностима.

Свакако нашим купцима савјетујемо да прије свега оптимизирају куповину, да се придржавају мјера издатих од стране надлежних институција и власти, те да имају разумијевања за насталу ситуацију.

(БН)