Певачица из групе Хуррицане болује од неизлечиве болести!

Певачица групе 'Харикејн' Сања Вучић већ три године болује од хашимота, неизлечиве болести штитне жлезде.

Забава 11.03.2020 | 18:31
Певачица из групе Хуррицане болује од неизлечиве болести!

Због овог обољења лепа певачица мора да пије лекове до краја живота. Сањине колегинице из бенда Ивана Николић и Ксенија Кнежевић забринуте су за њено здравље, посебно сада када имају напорне припреме за Евровизију, која се у мају одржава у Ротердаму.

"Није ми било добро, а нисам знала шта ми је. Осећала сам хроничан умор, била сам раздражљива, нерасположена, нисам имала енергије. Због тога сам отишла код психијатра и дао ми је антидепресиве. Помислила сам да можда имам проблем са хормонима, па сам ишла и код гинеколога. Докторка је посумњала да је у питању хашимото, јер и она сама има ту болест", прича Сања.

"Болест су ми открили пре три године. Радила сам анализе хормона штитне жлезде, ишла сам на ултразвук и тада су ми потврдили да је у питању хашимото тиреоидитис. Рекли су ми да ћу пити лекове највероватније до краја живота. То ми је тешко пало, па ми се дешавало да не могу да устанем из кревета и стално сам плакала. Била ми је сува кожа, а приметила сам и да доста добијам на тежини, као и да тешко скидам килограме. Баш сам се уплашила. Мислила сам да ми се срушио цео свет када сам схватила да сам болесна и да зависим од једног лека. Тешко сам прихватила све то, али сам се временом привикла".

Сања је због аутоимуног обољења штитне жлезде потпуно променила своје навике.

- Сада сам посвећена тренинзима, водим рачуна о исхрани и не узимам угљене хидрате и шећере. Покушавам да живим здраво, колико год је то могуће. Болест ме неће спречити да наступам са колегиницама из групе - каже Вучићева.

Њене колегинице из групе Ивана Николић и Ксенија Кнежевић поручују да Сању чувају као мало воде на длану.

- Сви смо толерантни када је Сања у питању. Трудимо се да је не оптерећујемо обавезама. Рекла је да ће радити све као и ми за Евровизију. Тражила је да се понашамо према њој као да нема здравствених проблема, али се ми трудимо да је заштитимо колико год је могуће - каже Ксенија, а са њом је сагласна и Ивана.

- Због наступа на Беовизији нисмо спавале данима. Мени, која сам у одличној форми, све то је било веома напорно, а могу мислити како је Сањи. Баш сам се била забринула за њу у том периоду и само сам чекала да се све заврши и да она оде кући да спава. Наравно, свима нам је био потребан сан, али њој највише.

Сања, Ивана и Ксенија кренуле су на часове певања како би се што боље припремиле за Евровизију. - Хоћемо да наш наступ буде најбољи и зато смо ангажовале најбољи тим људи да нас спреми. Већ смо кренуле на часове певања. Увежбавамо и дикцију - каже Ксенија, а Ивана се надовезује: - Идемо редовно у теретану. Хоћемо да будемо у топ форми. Ангажовале смо нутриционисту који брине за нашу исхрану

Извор: Курир.рс Фото: Зорана Јевтић 

Коментари / 0

Оставите коментар