Бањалучанин страдао током пада са стамбене зграде

Мушкарац, чије је беживотно тијело пронађено данас у бањалучком насељу Нова Варош, страдао је усљед повреда задобијених приликом пада са стамбене зграде, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Република Српска 10.03.2020 | 15:03
Бањалучанин страдао током пада са стамбене зграде

Ово је установљено након извршеног увиђаја, а ради се о мушкарцу чији су иницијали Ђ.Р.

"Полицијској управи Бањалука, пријављено је да се у Улици Јована Дучића испред стамбене зграде налази беживотно тјело мушкарца. Извршеним увиђајем утврђено је да је смрт лица Ђ.Р. наступила усљед задобијених повреда које је задобио приликом пада са стамбене зграде. На лице мјеста је изашао дежурни мртвозорник", навели су из Полицијске управе Бањалука.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

На мјесту трагедије јутрос су били видљиви трагови крви, а мјештани су шокирани овим догађајем за који су углавном сазнали тек када су видјели полицију.

"Понекад је ту спавао. Човјек је био виталан и ништа није указивало на самоубиство. Био је добар и вриједан. Не знамо шта се могло десити, али шокирани смо сазнањем да је настрадао" , казао је мјештанин.

На кући у којој је повремено боравио, а у којој се некад налазио кафић, како сазнајемо на лицу мјеста, ни један прозор није био отворен.

(Независне) 

Коментари / 0

Оставите коментар