Banjalučanin stradao tokom pada sa stambene zgrade

Muškarac, čije je beživotno tijelo pronađeno danas u banjalučkom naselju Nova Varoš, stradao je usljed povreda zadobijenih prilikom pada sa stambene zgrade, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Republika Srpska 10.03.2020 | 15:03
Banjalučanin stradao tokom pada sa stambene zgrade

Ovo je ustanovljeno nakon izvršenog uviđaja, a radi se o muškarcu čiji su inicijali Đ.R.

"Policijskoj upravi Banjaluka, prijavljeno je da se u Ulici Jovana Dučića ispred stambene zgrade nalazi beživotno tjelo muškarca. Izvršenim uviđajem utvrđeno je da je smrt lica Đ.R. nastupila usljed zadobijenih povreda koje je zadobio prilikom pada sa stambene zgrade. Na lice mjesta je izašao dežurni mrtvozornik", naveli su iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Na mjestu tragedije jutros su bili vidljivi tragovi krvi, a mještani su šokirani ovim događajem za koji su uglavnom saznali tek kada su vidjeli policiju.

"Ponekad je tu spavao. Čovjek je bio vitalan i ništa nije ukazivalo na samoubistvo. Bio je dobar i vrijedan. Ne znamo šta se moglo desiti, ali šokirani smo saznanjem da je nastradao" , kazao je mještanin.

Na kući u kojoj je povremeno boravio, a u kojoj se nekad nalazio kafić, kako saznajemo na licu mjesta, ni jedan prozor nije bio otvoren.

(Nezavisne) 

Komentari / 0

Ostavite komentar