Мица Трофртаљка умрла у старачком дому!

У медијима је одјекнула вест да нас је напустила певачица Милица Остојић познатија под надимком Мица Трофртаљка. Она је преминула у 77. години, а како открива њена блиска рођака то се догодило прекјуче.

Забава 08.03.2020 | 12:45
Мица Трофртаљка умрла у старачком дому!

"Комшиница ми је саопштила да је Мица прекјуче преминула. Дуго је нисам виђала, а живела је ту у крају. Она је отишла у старачки дом у Соко бањи, јер се није осећала баш најбоље. Чека се да јој дође син из Француске. Ћерка је сваке недеље ишла у дом да је обилази и посећује. Баш је овде свраћала пре неки дан и рекла да је Мица веома лоше. Била је дементна и имала висок шећер", рекла је рођака.

Када се спомене име Мице Трофртаљке, која је умрла у 77, години, многима одмах у сећање навиру двосмислене песме као што су "Даворике дајке", "И лабави уме да забави", "Предем вуну и кучину", "Држ' се, ћерко, чврстог курса", "Рђавоме купцу и длаке сметају" и многи други. Ипак, мало ко зна певачицину животну причу.

Мицино детињство је било веома тешко будући да је без мајке остала када је имала свега пет година.

Њен отац се убрзо поново оженио и добио двоје деце, које је углавном Мица чувала. Током одрастања присуствовала је мноштву свађа и физичких обрачуна између оца и маћехе.

Извор: Курир.рс / Блиц Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

08.03.2020 23:11

Покој јој дуси.

ОДГОВОРИТЕ