Кети Пери и Орландо Блум отказали венчање због корона вируса?!

Певачица Кети Пери (35) и њен партнер, глумац Орландо Блум (43) наводно су одлучил да откажу своје венчање због страха од корона вируса, пише магазин "Пеопле".

Забава 07.03.2020 | 19:15
Кети Пери и Орландо Блум отказали венчање због корона вируса?!

Срећни пар организовао је венчање и скоро све је било спремно да изговоре судбоносно "да", али због тренутне ситуације и панике у свету због корона вируса одлучили су да венчање одложе док тај скуп не буде безбедан.

Све је било спремно за венчање, 150 гостију било је позвано у Јапан на венчање. Кети је била страшно узбуђена због свега, посебно откако је сазнала да је трудна, али сад је све отказано за неко погодније време - тврди извор близак пару.

Певачица и глумац утучени су због отказивања церемоније венчања, али су сигурни да су донели исправну одлуку.

Били су пресрећни што су коначно договорили све детаље свог савршеног венчања, а онда им се догодило ово. Утучени су, али направили су прави потез и схватили су да ће бити и друге прилике - рекао је извор за магазин Пеопле.

Подсетимо, певачица је у другом стању, а ову радосну вест са целим светом поделила је у свом новом споту за песму "Невер Wорн Wхите" који је објављен пре неколико дана.

Ово је певачицино прво дете, док њен изабраник Орландо из претходног брака има сина Флина Кристофера Блума (9).

Кети и Орландо заједно су од 2016. године. О њеној трудноћи почело је да се прича крајем августа 2019. године, када се појавила на премијери серије "Царнивал Роw" на којој је била у друштву вереника Орланда. Тада су сви приметили "испупчени" стомачић који се назирао, међутим певачица и глумац се тада на такве наводе нису оглашавали.

Извор:Телеграф.рс Фото:Тањуг/АП

Коментари / 0

Оставите коментар