Keti Peri i Orlando Blum otkazali venčanje zbog korona virusa?!

Pevačica Keti Peri (35) i njen partner, glumac Orlando Blum (43) navodno su odlučil da otkažu svoje venčanje zbog straha od korona virusa, piše magazin "People".

Zabava 07.03.2020 | 19:15
Keti Peri i Orlando Blum otkazali venčanje zbog korona virusa?!

Srećni par organizovao je venčanje i skoro sve je bilo spremno da izgovore sudbonosno "da", ali zbog trenutne situacije i panike u svetu zbog korona virusa odlučili su da venčanje odlože dok taj skup ne bude bezbedan.

Sve je bilo spremno za venčanje, 150 gostiju bilo je pozvano u Japan na venčanje. Keti je bila strašno uzbuđena zbog svega, posebno otkako je saznala da je trudna, ali sad je sve otkazano za neko pogodnije vreme - tvrdi izvor blizak paru.

Pevačica i glumac utučeni su zbog otkazivanja ceremonije venčanja, ali su sigurni da su doneli ispravnu odluku.

Bili su presrećni što su konačno dogovorili sve detalje svog savršenog venčanja, a onda im se dogodilo ovo. Utučeni su, ali napravili su pravi potez i shvatili su da će biti i druge prilike - rekao je izvor za magazin People.

Podsetimo, pevačica je u drugom stanju, a ovu radosnu vest sa celim svetom podelila je u svom novom spotu za pesmu "Never Worn White" koji je objavljen pre nekoliko dana.

Ovo je pevačicino prvo dete, dok njen izabranik Orlando iz prethodnog braka ima sina Flina Kristofera Bluma (9).

Keti i Orlando zajedno su od 2016. godine. O njenoj trudnoći počelo je da se priča krajem avgusta 2019. godine, kada se pojavila na premijeri serije "Carnival Row" na kojoj je bila u društvu verenika Orlanda. Tada su svi primetili "ispupčeni" stomačić koji se nazirao, međutim pevačica i glumac se tada na takve navode nisu oglašavali.

Izvor:Telegraf.rs Foto:Tanjug/AP

Komentari / 0

Ostavite komentar