У Мостару избоден мигрант, налази се у тешком стању

- Мигрант из Марока, синоћ је избоден на тргу у Мостару, а љекари у Кантоналној болници "Др Сафет Мујић" боре се за његов живот, потврђено је из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона /ХНК/.

Босна и Херцеговина 06.03.2020 | 11:02
У Мостару избоден мигрант, налази се у тешком стању

Портпарол МУП-а ХНК-а Људевит Марић изјавио је Срни да су грађани синоћ око 22.00 часа пријавили тучу више миграната на Тргу Ивана Крндеља, а полицијској патроли је по доласку Б.Б. /17/ из Марока рекао да су његовог брата Ј.Б. ножем избола тројица Мароканаца, који су побјегли према Аутобуској станици.

Марић је додао да је полиција недалеко од мјеста догађаја пронашла два преклопна ножа и интензивно трага за одбјеглим мигрантима.

Из мостарске болнице су навели да је мигрант Ј.Б. довезен са изузетно тешким повредама стомака. У болници кажу да је пацијент оперисан, те да су све даље прогнозе неизвјесне.

(Срна) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ре

06.03.2020 10:38

Они ће се сви међусобно побити, откуд мигрантима здравствено осигурање када га наш народ овде нема?

ОДГОВОРИТЕ
Name

гуз

06.03.2020 11:47

Изгледа да ти немас здраствено,зар цес цовјеку тразити здраствену књизицу кад је у смртној опасности.Под хитно иди код љекара,ако имас осигурање.

Name

сенберац

06.03.2020 12:40

висте оба за санаториј у изолацију сваком зивом цовеку акоје у смртној опасности у било којој земљисе мора указат помоц непитасе које и које нације и имали осигурање мене нису питали у дохи имамли осигурање алисуми доктори помогли

Name

Ане

06.03.2020 13:10

Ста це мигранти у десет сати увеце у мостару на улици мислим да је Мостр један град сви наси народа а не миграната са нозевима ко је пустио мигранте у босну нек се побрине о њима да буду у затвореном мозда нецете објавит овај коментар али такоје

ОДГОВОРИТЕ