Мирко Шаровић гост у емисији "Пулс" БН ТВ

Наш гост: Мирко Шаровић, предсједник СДС-а

Република Српска 05.03.2020 | 09:41
Мирко Шаровић гост у емисији "Пулс" БН ТВ

- Чији ће кандидат на предстојећим изборима бити Мићо Мићић?

- Зашто је Додик „Програмом реформи" издао РС и увео БиХ у НАТО?

- Који су најважнији изазови пред Републиком Српском и БиХ?

- Емисија „Пулс" у четвртак у 20 часова и 50 минута, уређује и води Сузана Рађен – Тодорић.

- Своја питања можете поставити у рубрику Коментар.

БН ТВ  

Коментари / 23

Оставите коментар
Name

Пеђа

05.03.2020 08:54

Већ се зна да ће Мићо бити кандидат подржан од СНСДа. Јасно ми је и зашто га г. Шаровићу нисте искључили из СДСа - да не би од њега правили жртву. Али, није ми јасно зашто не распустите Градски одбор и именујете повјереника за Бијељину? Ако то не урадите брзо, и ми који смо за СДС, а против Миће, једноставно ћемо се разићи. После Мициних изјава дан после Предсједништва, Ви то МОРАТЕ урадити, уколико желите СДС у Семберији!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Педја

05.03.2020 22:42

Тацно тако, Мицо и ГО искљуцење из СДСа јер су увезана екипа а има људи има, има.. па нису они Богом дати, доста и њиховог јаваслука и лоповије и бахацења по Бн!!!

Name

СДС

05.03.2020 09:01

Да ли је СДС свјесна одговорности , као дрзавотворна странка , да својим поступцима доприноси слабљењу Српске . Консолодивоње странке на унутрасњем плану даје наду Српској на свјетлију будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еј мој глупи народе!

05.03.2020 09:07

То им је и задатак, што је секта гора они су исто толико гори. Иста банда управља једним и другим.

Name

ЖИКА Ж

05.03.2020 09:32

Република Српска није ни Милина ни Мићина.

Name

Дадо

05.03.2020 12:41

Јеси ли ти у СДС-у ради Мића Мићића или ради нечег другог?

Name

Јована

05.03.2020 09:01

Да ли је Мицин сценарио исто што и Обренов или је по сриједи нешто друго? Чему калкулације, зашто није искључен из СДС-а него кокетира са Додиком колико већ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.03.2020 09:16

Тамо је 90% таквих.

Name

Ницк

05.03.2020 09:12

По дефиницији политичкој сцени је неопходна једна јака опозициона странка са јасним патриотским предзнаком , тако да код смјене власти не долазе у опасност најважније ствари . Таквом странком се немозе манипулисати . Непријатељи покушавају да доведу на власт велики број мањих странака које се могу условно речено купити или притиснути. Овај сдс би требао бити та странка само без ових издајника који су доведени на цело те странке. Не знам шта још треба да се деси па да растјерају ову екипу која их води у нестанак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛАДОЈА

05.03.2020 09:20

ЗАШТО ОДМАХ НЕ ИЗБАЦИТИ ИЗ СДС МИЋИЋА? ШАРОВИЋУ, ЧИЈИ СТЕ ВИ ЧОВЈЕК? ВИ СТЕ У ПОТПУНОЈ КОЛИЗИЈИ СА ВАШИМ ИЗЈАВАМА И ВАШИМ ЧИЊЕЊЕМ , ОДНОСНО НЕ ЧИЊЕЊЕМ. ОПОЗИЦИЈЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ , ВИШЕ УОПШТЕ НЕМА. У ОПОЗИЦИЈИ СУ САМО 4 НАРОДНА ПОСЛАНИКА / ДРАШКО , ЈЕЛЕНА , ВУКАНОВИЋ И КРУНИЋ/ И ПОВРЕМЕНО СТАНИЋ.СВИ ОСТАЛИ НА ЧЕЛУ СА БУНДАЛОМ СА ПООДАВНО УЗ ПОЗИЦИЈУ. СВАКА ЧАСТ ЂОКИЋУ, КОГА ЈЕ УОПШТЕ НЕ СИМПАТИШЕМ, ЗБОГ ДОБРО ПОЗНАТИХ СТВАРИ , АЛИ ЊЕГОВ ПОТЕЗ ПРЕМА СКОКИ И ЕКИПИ ЈЕ ПРАВИ ПОТЕЗ, ИСТИНСКОГ ЛИДЕРА.НЕМАТЕ ВИ ШАРОВИЋУ ТУ ХАРИЗМУ, КОЈУ ТРЕБА ДА ИМА ЛИДЕР ИДИТЕ КУЋИ. АКО СЕ НЕШТО НЕ ПРОМЈЕНИ, ОВАЈ НАРОД , НЕМА ЗА КОГА ГЛАСАТИ НА ИЗБОРИМА У ОКТОБРУ. КАКАВ ЛИ СТЕ ВИ НАШЛИ ИНТЕРЕС У СВЕМУ ОВОМЕ, ДА СТЕ ТОЛИКО АНЕМИЧНИ. ИМАТЕ ЛИ ВИ УОПШТЕ ЗНАЊА И КАПАЦИТЕТА ДА ВОДИТЕ ЕНТИТЕТ.КАКО САДА РАДИТЕ, ВИШЕ ЈЕ НЕГО ИЗВЈЕСНО ДА НЕМАТЕ. АКО ЖЕЛИТЕ ПРОМЈЕНЕ НА РЕПУБЛИЧКОМ НИВОУ МОРАТЕ У ОКТОБРУ ДОБИТИ ВИШЕ ЛОКАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА . У НЕКИМ ОД ЊИХ, КАО ШТО ЈЕ ГРАДИШКА , ВИ ЈОШ НИ КАНДИДАТА НЕМАТЕ / ГОВОРИМ О ОПОЗИЦИЈИ/, А СВЕ ШТО ВРИЈЕДИ , ОТЈЕРАЛИ СТЕ , БРИНУЋИ СЕ САМО ЗА СЕБЕ И БЛИЖЕ СВОЈЕ . ИДИТЕ КУЋИ!!! НЕ ЖЕЛИМО, ДА ЧИТАВ ЖИВОТ БУДЕМО ОПОЗИЦИЈА , А ВИ "ВЈЕЧИТА ОПОЗИЦИЈА НА ФУНКЦИЈАМА ", КОЈЕ ДОНОСЕ ВЕЛИКЕ ПРИХОДЕ. НАЖАЛОСТ НИ ВИ НИ ГОСПОДИН БОРЕНОВИЋ , НИСТЕ ДОРАСЛИ САДАШЊЕМ ТРЕНУТКУ , АЛИ ЈЕ ОЧИГЛЕДНО, ДА ФУНКЦИЈУ НЕ ЖЕЛИТЕ ДА ПРЕДАТЕ. МОЖДА СЕ И БОЈИТЕ. ЉУДСКИ ЈЕ , АЛИ ОНДА ИДИТЕ КУЋИ, А ФУНКЦИЈЕ ПРЕПУСТИТЕ ОНИМА, КОЈИ СМИЈУ И МОГУ, А ТАКВИХ ИМА, АЛИ ОД ВАС НИ БЛИЗУ НЕ МОГУ ДА ПРИЂУ. СВЕ СТЕ УЗУРПИРАЛИ СА ВАМА И ВАШИМ ПОСЛУШНИЦИМА , А НЕЗНАЛИЦАМА, ИСТО КАО И ПОЗИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

05.03.2020 13:10

Сладоја полако, додик хоце да га избаци па да окриве саровица,али он мора сам да оде повијена репа, и без свадја у СДС

Name

Боро

05.03.2020 09:23

Зашто је уопште дозвољено да Мићић у име СДС разговара о коалиционом споразуму са СНСД (а цијело вријеме је говорио да не разговара). Ако се осјећа да је већ изнад странке зашто онда није договорио састанак руководства странака на највишем нивоу и да издејствује да се Додик извине СДС за све што му је радио и уништавао странку кроз куповину папака и да обећа да ће усвојити закон о одузимању незаконито стечене имовине и да ће учинити све да се промјени изборни закон кроз који би се потврдила стварна изборна воља грађана. Тек онда би се могао постићи прави договор унутар српског корпуса да се власт на свим нивоима формира по принципу изборног резултата односно да свака странка учествује у власти у проценту добијеном на изборима стим да се и тада сви изјасне да ће радити за народ, да га неће красти, пљачкати, да ће сачувати ресурсе и омладину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

05.03.2020 11:31

Господине Сладоја,знам да се представљате под лазним ПСЕУДОНИМОМ,немојте прицати прице које су непристојне,сматрам да се не разумијете у политику,политика није економија,у економији је 2+2=4,у политици су друге формулације на основу којих се ради политицки збир,не зелим висе да коментарисем васу изјаву која је не примјерена за СДС.

Name

Ако?

05.03.2020 09:34

Ако Шаровић потпише кандидатуру Мићића за градоначелника за локалне изборе, и поред свих Мићиних самосталних излета, онда ће свима бити јасно да и Шаровић игра у истом тиму са Мићићем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

05.03.2020 10:11

Постована господјо Радјен-Тодориц, Моје питање за госп.Саровица, гласи: Да ли Саровиц, зна а то је јавна тајна која се преприцава ових дана у Бијељини,Брцком и сире, да це семберски Обрен Петровиц тј. Мицо Мициц, са својим Борисом Јериницем у лику Предрага Јовица, основати нову странку СДС-Семберије,па се сада у сваком ресторану у Бијељини праве вицеви на основу тога и казу а посебно када се пре 3 дана Мицо, састао са Милетовим, папком Војином Митровицем, да Мицо и Јовиц,оснивају СТРАНКУ ПАПАКА СЕМБЕРИЈЕ--СПС.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Старчевица

05.03.2020 10:25

Очигледни јавашлук, непотизам, анархију, један општи јад и биједу од система , да ли је могуће срушити на предстојећим изборима, тј. да ли су по вашем мишљењу грађани Српске свјесни ових чињеница и да ли ће ова ненардна власт бити кажњена на предстојећим изборима??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберија

05.03.2020 10:34

Да ли сте свјесни стања у јавним предузећима и институцијама Републике Српске, да ли сте конкретно упознати са стањем у Републичкој управи цивилне заштите РС, гдје је за директора именована особа која је као помоћник министра за омладину и спорт пресуђена за злоупотребу службеног положаја, јер је директно са рачуна мпоменутог министарства пребацила средства на свој рачун! Реците ми нешто више о тим и таквим случајевима који су постали свакодневница у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

05.03.2020 11:04

СДС, поред тога што треба расчистити са Мићићем и скинути га са листе кандидата за градоначелника, МОРА и ТРЕБА да птенцира на критици начина располагања буџерским средствима. Нису то средства СНСД-а па да се са њима преговара гдје и које пројекте ће бити уложена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И. Илиџа

05.03.2020 11:13

Шта се као предсједник странке предузели да заштитите живот Вукановића, обзиром , као што видите да му режим пријети на сваком кораку и покушавају да га животно угрозе њега и његову породицу??

ОДГОВОРИТЕ
Name

РР

05.03.2020 11:29

Дали се може преко ови коментара поставити питање г. Шаровићу, можда преформулисано или некако како би било ок, а питао би га, зашто после свега што и како ради г. Дидик и владајућа коалиција уопште опозиција учестује у овим посебним сједницама, зашто то раде,, разумем навлакушу о јединству о битним питањима за РС,, то је само фарса, ако додјете дјабе причате и морате бити сагласни у противном сте против РС, а увјек вам одради како он то оће па вам закаже сједницу да се то аминује, битно за РС, одлучено већ, сазове све, ви подржите да би били патриоте и Додик чист, сви мисле као он, зашто то радите, бојкотујте све те битне сједнице јер и неучестујте у гласању јер нисте ви потребни за рад јединства већ че његове те лоше одлуке бити дио вас касније, зашто нисте судржани, зашто радите то, кад додјете на власт биће вам јасно да је бојкот био највећи патриотизам за ову РС, молим да објасните зашто вам треба уопште било каква сједница кад је тако како је, тражите начина ово до избора да се чује глас опозиције јер скупшина вам више и то недозвољава, појасните народу то па бар у кратким цртама, поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Густав

05.03.2020 12:41

Шта СДС очекује од локалних избора у цијелој РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ее

05.03.2020 13:09

Побједу

Name

Па

05.03.2020 18:26

Па од кога