Mirko Šarović gost u emisiji "Puls" BN TV

Naš gost: Mirko Šarović, predsjednik SDS-a

Republika Srpska 05.03.2020 | 09:41
Mirko Šarović gost u emisiji "Puls" BN TV

- Čiji će kandidat na predstojećim izborima biti Mićo Mićić?

- Zašto je Dodik „Programom reformi" izdao RS i uveo BiH u NATO?

- Koji su najvažniji izazovi pred Republikom Srpskom i BiH?

- Emisija „Puls" u četvrtak u 20 časova i 50 minuta, uređuje i vodi Suzana Rađen – Todorić.

- Svoja pitanja možete postaviti u rubriku Komentar.

BN TV  

Komentari / 23

Ostavite komentar
Name

Peđa

05.03.2020 08:54

Već se zna da će Mićo biti kandidat podržan od SNSDa. Jasno mi je i zašto ga g. Šaroviću niste isključili iz SDSa - da ne bi od njega pravili žrtvu. Ali, nije mi jasno zašto ne raspustite Gradski odbor i imenujete povjerenika za Bijeljinu? Ako to ne uradite brzo, i mi koji smo za SDS, a protiv Miće, jednostavno ćemo se razići. Posle Micinih izjava dan posle Predsjedništva, Vi to MORATE uraditi, ukoliko želite SDS u Semberiji!?

ODGOVORITE
Name

Re Pedja

05.03.2020 22:42

Tacno tako, Mico i GO iskljucenje iz SDSa jer su uvezana ekipa a ima ljudi ima, ima.. pa nisu oni Bogom dati, dosta i njihovog javasluka i lopovije i bahacenja po Bn!!!

Name

SDS

05.03.2020 09:01

Da li je SDS svjesna odgovornosti , kao drzavotvorna stranka , da svojim postupcima doprinosi slabljenju Srpske . Konsolodivonje stranke na unutrasnjem planu daje nadu Srpskoj na svjetliju buducnost.

ODGOVORITE
Name

Ej moj glupi narode!

05.03.2020 09:07

To im je i zadatak, što je sekta gora oni su isto toliko gori. Ista banda upravlja jednim i drugim.

Name

ŽIKA Ž

05.03.2020 09:32

Republika Srpska nije ni Milina ni Mićina.

Name

Dado

05.03.2020 12:41

Jesi li ti u SDS-u radi Mića Mićića ili radi nečeg drugog?

Name

Jovana

05.03.2020 09:01

Da li je Micin scenario isto što i Obrenov ili je po srijedi nešto drugo? Čemu kalkulacije, zašto nije isključen iz SDS-a nego koketira sa Dodikom koliko već?

ODGOVORITE
Name

Re

05.03.2020 09:16

Tamo je 90% takvih.

Name

Nick

05.03.2020 09:12

Po definiciji političkoj sceni je neophodna jedna jaka opoziciona stranka sa jasnim patriotskim predznakom , tako da kod smjene vlasti ne dolaze u opasnost najvažnije stvari . Takvom strankom se nemoze manipulisati . Neprijatelji pokušavaju da dovedu na vlast veliki broj manjih stranaka koje se mogu uslovno rečeno kupiti ili pritisnuti. Ovaj sds bi trebao biti ta stranka samo bez ovih izdajnika koji su dovedeni na celo te stranke. Ne znam šta još treba da se desi pa da rastjeraju ovu ekipu koja ih vodi u nestanak.

ODGOVORITE
Name

SLADOJA

05.03.2020 09:20

ZAŠTO ODMAH NE IZBACITI IZ SDS MIĆIĆA? ŠAROVIĆU, ČIJI STE VI ČOVJEK? VI STE U POTPUNOJ KOLIZIJI SA VAŠIM IZJAVAMA I VAŠIM ČINJENJEM , ODNOSNO NE ČINJENJEM. OPOZICIJE U REPUBLICI SRPSKOJ , VIŠE UOPŠTE NEMA. U OPOZICIJI SU SAMO 4 NARODNA POSLANIKA / DRAŠKO , JELENA , VUKANOVIĆ I KRUNIĆ/ I POVREMENO STANIĆ.SVI OSTALI NA ČELU SA BUNDALOM SA POODAVNO UZ POZICIJU. SVAKA ČAST ĐOKIĆU, KOGA JE UOPŠTE NE SIMPATIŠEM, ZBOG DOBRO POZNATIH STVARI , ALI NJEGOV POTEZ PREMA SKOKI I EKIPI JE PRAVI POTEZ, ISTINSKOG LIDERA.NEMATE VI ŠAROVIĆU TU HARIZMU, KOJU TREBA DA IMA LIDER IDITE KUĆI. AKO SE NEŠTO NE PROMJENI, OVAJ NAROD , NEMA ZA KOGA GLASATI NA IZBORIMA U OKTOBRU. KAKAV LI STE VI NAŠLI INTERES U SVEMU OVOME, DA STE TOLIKO ANEMIČNI. IMATE LI VI UOPŠTE ZNANJA I KAPACITETA DA VODITE ENTITET.KAKO SADA RADITE, VIŠE JE NEGO IZVJESNO DA NEMATE. AKO ŽELITE PROMJENE NA REPUBLIČKOM NIVOU MORATE U OKTOBRU DOBITI VIŠE LOKALNIH ZAJEDNICA . U NEKIM OD NJIH, KAO ŠTO JE GRADIŠKA , VI JOŠ NI KANDIDATA NEMATE / GOVORIM O OPOZICIJI/, A SVE ŠTO VRIJEDI , OTJERALI STE , BRINUĆI SE SAMO ZA SEBE I BLIŽE SVOJE . IDITE KUĆI!!! NE ŽELIMO, DA ČITAV ŽIVOT BUDEMO OPOZICIJA , A VI "VJEČITA OPOZICIJA NA FUNKCIJAMA ", KOJE DONOSE VELIKE PRIHODE. NAŽALOST NI VI NI GOSPODIN BORENOVIĆ , NISTE DORASLI SADAŠNJEM TRENUTKU , ALI JE OČIGLEDNO, DA FUNKCIJU NE ŽELITE DA PREDATE. MOŽDA SE I BOJITE. LJUDSKI JE , ALI ONDA IDITE KUĆI, A FUNKCIJE PREPUSTITE ONIMA, KOJI SMIJU I MOGU, A TAKVIH IMA, ALI OD VAS NI BLIZU NE MOGU DA PRIĐU. SVE STE UZURPIRALI SA VAMA I VAŠIM POSLUŠNICIMA , A NEZNALICAMA, ISTO KAO I POZICIJA.

ODGOVORITE
Name

Rale

05.03.2020 13:10

Sladoja polako, dodik hoce da ga izbaci pa da okrive sarovica,ali on mora sam da ode povijena repa, i bez svadja u SDS

Name

Boro

05.03.2020 09:23

Зашто је уопште дозвољено да Мићић у име СДС разговара о коалиционом споразуму са СНСД (а цијело вријеме је говорио да не разговара). Ако се осјећа да је већ изнад странке зашто онда није договорио састанак руководства странака на највишем нивоу и да издејствује да се Додик извине СДС за све што му је радио и уништавао странку кроз куповину папака и да обећа да ће усвојити закон о одузимању незаконито стечене имовине и да ће учинити све да се промјени изборни закон кроз који би се потврдила стварна изборна воља грађана. Тек онда би се могао постићи прави договор унутар српског корпуса да се власт на свим нивоима формира по принципу изборног резултата односно да свака странка учествује у власти у проценту добијеном на изборима стим да се и тада сви изјасне да ће радити за народ, да га неће красти, пљачкати, да ће сачувати ресурсе и омладину.

ODGOVORITE
Name

Rajko

05.03.2020 11:31

Gospodine Sladoja,znam da se predstavljate pod laznim PSEUDONIMOM,nemojte pricati price koje su nepristojne,smatram da se ne razumijete u politiku,politika nije ekonomija,u ekonomiji je 2+2=4,u politici su druge formulacije na osnovu kojih se radi politicki zbir,ne zelim vise da komentarisem vasu izjavu koja je ne primjerena za SDS.

Name

Ako?

05.03.2020 09:34

Ako Šarović potpiše kandidaturu Mićića za gradonačelnika za lokalne izbore, i pored svih Mićinih samostalnih izleta, onda će svima biti jasno da i Šarović igra u istom timu sa Mićićem.

ODGOVORITE
Name

Nenad

05.03.2020 10:11

Postovana gospodjo Radjen-Todoric, Moje pitanje za gosp.Sarovica, glasi: Da li Sarovic, zna a to je javna tajna koja se prepricava ovih dana u Bijeljini,Brckom i sire, da ce semberski Obren Petrovic tj. Mico Micic, sa svojim Borisom Jerinicem u liku Predraga Jovica, osnovati novu stranku SDS-Semberije,pa se sada u svakom restoranu u Bijeljini prave vicevi na osnovu toga i kazu a posebno kada se pre 3 dana Mico, sastao sa Miletovim, papkom Vojinom Mitrovicem, da Mico i Jovic,osnivaju STRANKU PAPAKA SEMBERIJE--SPS.?

ODGOVORITE
Name

Starčevica

05.03.2020 10:25

Očigledni javašluk, nepotizam, anarhiju, jedan opšti jad i bijedu od sistema , da li je moguće srušiti na predstojećim izborima, tj. da li su po vašem mišljenju građani Srpske svjesni ovih činjenica i da li će ova nenardna vlast biti kažnjena na predstojećim izborima??

ODGOVORITE
Name

Semberija

05.03.2020 10:34

Da li ste svjesni stanja u javnim preduzećima i institucijama Republike Srpske, da li ste konkretno upoznati sa stanjem u Republičkoj upravi civilne zaštite RS, gdje je za direktora imenovana osoba koja je kao pomoćnik ministra za omladinu i sport presuđena za zloupotrebu službenog položaja, jer je direktno sa računa mpomenutog ministarstva prebacila sredstva na svoj račun! Recite mi nešto više o tim i takvim slučajevima koji su postali svakodnevnica u RS.

ODGOVORITE
Name

Brko

05.03.2020 11:04

SDS, pored toga što treba rasčistiti sa Mićićem i skinuti ga sa liste kandidata za gradonačelnika, MORA i TREBA da ptencira na kritici načina raspolaganja budžerskim sredstvima. Nisu to sredstva SNSD-a pa da se sa njima pregovara gdje i koje projekte će biti uložena.

ODGOVORITE
Name

I. Ilidža

05.03.2020 11:13

Šta se kao predsjednik stranke preduzeli da zaštitite život Vukanovića, obzirom , kao što vidite da mu režim prijeti na svakom koraku i pokušavaju da ga životno ugroze njega i njegovu porodicu??

ODGOVORITE
Name

RR

05.03.2020 11:29

Dali se može preko ovi komentara postaviti pitanje g. Šaroviću, možda preformulisano ili nekako kako bi bilo ok, a pitao bi ga, zašto posle svega što i kako radi g. Didik i vladajuća koalicija uopšte opozicija učestuje u ovim posebnim sjednicama, zašto to rade,, razumem navlakušu o jedinstvu o bitnim pitanjima za RS,, to je samo farsa, ako dodjete djabe pričate i morate biti saglasni u protivnom ste protiv RS, a uvjek vam odradi kako on to oće pa vam zakaže sjednicu da se to aminuje, bitno za RS, odlučeno već, sazove sve, vi podržite da bi bili patriote i Dodik čist, svi misle kao on, zašto to radite, bojkotujte sve te bitne sjednice jer i neučestujte u glasanju jer niste vi potrebni za rad jedinstva već če njegove te loše odluke biti dio vas kasnije, zašto niste sudržani, zašto radite to, kad dodjete na vlast biće vam jasno da je bojkot bio najveći patriotizam za ovu RS, molim da objasnite zašto vam treba uopšte bilo kakva sjednica kad je tako kako je, tražite načina ovo do izbora da se čuje glas opozicije jer skupšina vam više i to nedozvoljava, pojasnite narodu to pa bar u kratkim crtama, pozdrav

ODGOVORITE
Name

Gustav

05.03.2020 12:41

Šta SDS očekuje od lokalnih izbora u cijeloj RS?

ODGOVORITE
Name

Ee

05.03.2020 13:09

Pobjedu

Name

Pa

05.03.2020 18:26

Pa od koga