Пекић: На сцени опасно лицемјерство посланика СНСД-а

„Говорити о интересу Републике Српске, а гласати против ратификације споразума о финансирању болница у Републици Српској, као и против ратификације споразума о прикупљању и третману отпадних вода у Градишци, те још низа споразума о додјели грант средстава у вриједности од 140 милиона евра које иду у Српску, опасно је лицемјерство и политичка неодговорност СНСД-а“, рекла је посланик ПДП-а у ПД ПС БиХ Мира Пекић. 

Република Српска 26.02.2020 | 19:26
Пекић: На сцени опасно лицемјерство посланика СНСД-а

 „Управо је то издаја грађана Републике Српске и дјеловање супротно нашим интересима", казала је она и додала да посланици СНСД-а су имали образа да кажу не финансирању болница, али су се врло лако договорили да свој глас за дају приједлогу Дениса Звиздића везано за дневни ред сједнице.

"Врло лако су и прије неколико дана пристали да потпуно промјене приједлог закона о престанку мандата страних судија у Уставном суду БиХ који је усаглашен са српским политичким лидерима, да би могли са ХДЗ-ом предложити суштински потпуно другачији приједлог и избацити НСРС из процеса одлучивања“, додала је посланица ПДП у Представничком дому Мира Пекић.

(БН) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Занзибар

26.02.2020 18:36

Када це опозиција позвати народ да збаци са власти криминалну власт?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гога

26.02.2020 18:39

Ко је ова господја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

26.02.2020 19:13

Па зар ПДП и СДС нису гласали за резолуцији шта сад хоће, да су гласали напад био још жешћи, ови што владају не ваљају али ови за које сам гласао још су гори

Name

Па

26.02.2020 20:13

Неце правну дрзаву!!неце судије странце јер они не стите партију и њене тајкуне!Европу неце никако јер знају да морају пред закон за све једнак!!хаос одговара и они се бахате у овом хаосу!!!стаснооо 21 вијек

Name

јова

26.02.2020 20:37

Доста је Зељкиног и Додиковог монолога , знамо ми да су они у Кумрцу заврсили сколу. Ко то јос мозе да слуса ??Опозицијо напустите ту скупстину , и идите врсите припрему да се та банда скида са власти.

Name

Браво

26.02.2020 19:49

Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мариника

26.02.2020 19:49

Све јасно ко дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

27.02.2020 06:25

Вријеме је да се опозиција уозбиљи! Како? Па очигледно се недовољно или никако не припремају за било који састанак,скупштину или било који јавни скуп! Јер да су спремни имали би докумантоване деканате,сложене хронолошки и табеларни, те на тај начин демантирали лажи преваре и хвалоспјеве који су засновани на непоштовању правне државе....закона,закључака и одлука које нико никад није ни снимио ни контролирао! Зато испадају смијешни и извргнути су руглу и увредама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

27.02.2020 07:42

КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА СЕ ОВО ОД СИНОЦ НА СКУПСТИНИ НЕДЕСИ В8СЕ НИКАД ОБЕЗВРЕДЈЕНО СВЕ ЗБОГ ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА И ЈЕДНЕ ЗЕНЕ ЗВАНЕ ПРЕЦЕДНИЦА ПА ЗНАЈУЛ ОНИ ДА ИХ НАТОД ГЛЕДА ДА СМО ЗГРОЗЕНИ ЊИХОВОМ РЕТОРИКОМ ЛАЗИМА А ДОДИКОВИМ МАЛТРЕТИРАЊЕМ КАКО ТРОСИ НАС НОВАЦ И ГДЈЕ СРАМОТА НАРОД ТРЕБА ОВО ДА ЗАУСТАВИ ПА МИЛЕ ДЈУКАНОВИЦ УОПСЗЕ ЦОВЈЕК НЕДОЛАЗИ ОТКАЗАО А ОНИ ЦЈЕЛУ НОЦ ПАЛАМУДЕ КАКО СУ ОНИ БИТАН ФАКТОР ПА ОН ЦЕ ДОЦИ КАД БУДЕ ХТЈЕО А ВИ ИЗВОДИТЕ ЦИРКУСКУ ПРЕДСТАВУ СВЕ ВИСЕ УВЈЕРАВАЗЕ НАРОД ДА НЕГЛАДА ЗА ВАС

ОДГОВОРИТЕ