Pekić: Na sceni opasno licemjerstvo poslanika SNSD-a

„Govoriti o interesu Republike Srpske, a glasati protiv ratifikacije sporazuma o finansiranju bolnica u Republici Srpskoj, kao i protiv ratifikacije sporazuma o prikupljanju i tretmanu otpadnih voda u Gradišci, te još niza sporazuma o dodjeli grant sredstava u vrijednosti od 140 miliona evra koje idu u Srpsku, opasno je licemjerstvo i politička neodgovornost SNSD-a“, rekla je poslanik PDP-a u PD PS BiH Mira Pekić. 

Republika Srpska 26.02.2020 | 19:26
Pekić: Na sceni opasno licemjerstvo poslanika SNSD-a

 „Upravo je to izdaja građana Republike Srpske i djelovanje suprotno našim interesima", kazala je ona i dodala da poslanici SNSD-a su imali obraza da kažu ne finansiranju bolnica, ali su se vrlo lako dogovorili da svoj glas za daju prijedlogu Denisa Zvizdića vezano za dnevni red sjednice.

"Vrlo lako su i prije nekoliko dana pristali da potpuno promjene prijedlog zakona o prestanku mandata stranih sudija u Ustavnom sudu BiH koji je usaglašen sa srpskim političkim liderima, da bi mogli sa HDZ-om predložiti suštinski potpuno drugačiji prijedlog i izbaciti NSRS iz procesa odlučivanja“, dodala je poslanica PDP u Predstavničkom domu Mira Pekić.

(BN) 

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Zanzibar

26.02.2020 18:36

Kada ce opozicija pozvati narod da zbaci sa vlasti kriminalnu vlast?

ODGOVORITE
Name

Goga

26.02.2020 18:39

Ko je ova gospodja.

ODGOVORITE
Name

Mile

26.02.2020 19:13

Pa zar PDP i SDS nisu glasali za rezoluciji šta sad hoće, da su glasali napad bio još žešći, ovi što vladaju ne valjaju ali ovi za koje sam glasao još su gori

Name

Pa

26.02.2020 20:13

Nece pravnu drzavu!!nece sudije strance jer oni ne stite partiju i njene tajkune!Evropu nece nikako jer znaju da moraju pred zakon za sve jednak!!haos odgovara i oni se bahate u ovom haosu!!!stasnooo 21 vijek

Name

jova

26.02.2020 20:37

Dosta je Zeljkinog i Dodikovog monologa , znamo mi da su oni u Kumrcu zavrsili skolu. Ko to jos moze da slusa ??Opozicijo napustite tu skupstinu , i idite vrsite pripremu da se ta banda skida sa vlasti.

Name

Bravo

26.02.2020 19:49

Bravo

ODGOVORITE
Name

Marinika

26.02.2020 19:49

Sve jasno ko dan.

ODGOVORITE
Name

Robin Hood

27.02.2020 06:25

Vrijeme je da se opozicija uozbilji! Kako? Pa očigledno se nedovoljno ili nikako ne pripremaju za bilo koji sastanak,skupštinu ili bilo koji javni skup! Jer da su spremni imali bi dokumantovane dekanate,složene hronološki i tabelarni, te na taj način demantirali laži prevare i hvalospjeve koji su zasnovani na nepoštovanju pravne države....zakona,zaključaka i odluka koje niko nikad nije ni snimio ni kontrolirao! Zato ispadaju smiješni i izvrgnuti su ruglu i uvredama!

ODGOVORITE
Name

BL

27.02.2020 07:42

KRAJNJE JE VRIJEME DA SE OVO OD SINOC NA SKUPSTINI NEDESI V8SE NIKAD OBEZVREDJENO SVE ZBOG JEDNOG COVJEKA I JEDNE ZENE ZVANE PRECEDNICA PA ZNAJUL ONI DA IH NATOD GLEDA DA SMO ZGROZENI NJIHOVOM RETORIKOM LAZIMA A DODIKOVIM MALTRETIRANJEM KAKO TROSI NAS NOVAC I GDJE SRAMOTA NAROD TREBA OVO DA ZAUSTAVI PA MILE DJUKANOVIC UOPSZE COVJEK NEDOLAZI OTKAZAO A ONI CJELU NOC PALAMUDE KAKO SU ONI BITAN FAKTOR PA ON CE DOCI KAD BUDE HTJEO A VI IZVODITE CIRKUSKU PREDSTAVU SVE VISE UVJERAVAZE NAROD DA NEGLADA ZA VAS

ODGOVORITE