Одгођене екскурзије у Италију због вируса корона

Министарство просвете, науке и технолошког развоја наложило је данас средњим школама у Србији да одложе студијска путовања и екскурзије у Италију због епидемије коронавируса.

Србија 24.02.2020 | 14:09
Одгођене екскурзије у Италију због вируса корона

Министарство је данас упутило допис директорима средњих школа на територији Србије да се сва планирана студијска путовања и екскурзије у Италију одложе.

У Италији је пет особа умрло од коронавируса, а 219 особа је заражено, највише у покрајинама Ломбардија и Венето.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кретени

24.02.2020 14:41

Јучер кретени у Ријеци одржали карневал, угостили госте из Италије, њемачке, Кине, Јапана, Кореје, Србије, Босне, а данас изјавили организиратори како нису имали појма о вирусу да је у Италији. Нема овај глупи народ није боље ни заслужио. Толико кретена и дебила у једном дану , а у сусједству људи умиру и уводе највише мјере опреза и опасности. Глупи Балкан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То јw аамо нови

24.02.2020 18:00

Вид ратовања против обицног цовјека. Застрасивање, па и зртвовања појединаца.....

Name

Лудило и проблем

24.02.2020 17:49

Хуевејева 5Г мреза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

24.02.2020 19:03

Када су у питању екскурзије, не знам ко је гори, односно ко више "извољева". Просветни радници, туристичке агенције, дјеца или родитељи?! Све се нема, криза је, а иде се у Италију, Француску, Шпанију и остале елитне дестинације. Више од 2/3 дјеце, родитеља и квази просветних радника, /кажем квази јер их је пола са купљеним дипломама/ није обишло ни пола туристичких знаменитости матичне државе, али шта је то битно, јер то није како воле рећи "ин". "Ин" је да наставници и професори, директори и остали сваке године виде нову земљу а то ће све платити "блентави родитељи" који су жртве ових незајажљивих просветара и "модерне дјеце". А успут, ако се запали аутобус или покупи овај корона вирус, ма кога то брига, битно је да се туку фотографије по друштвеним мрежама и да гузица види пута. Да сам министар просвете забранио бих екскурзије у иностранству, а дозволио бих само матуралне екскурзије и у основној и у средњој школи.

ОДГОВОРИТЕ