Odgođene ekskurzije u Italiju zbog virusa korona

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja naložilo je danas srednjim školama u Srbiji da odlože studijska putovanja i ekskurzije u Italiju zbog epidemije koronavirusa.

Srbija 24.02.2020 | 14:09
Odgođene ekskurzije u Italiju zbog virusa korona

Ministarstvo je danas uputilo dopis direktorima srednjih škola na teritoriji Srbije da se sva planirana studijska putovanja i ekskurzije u Italiju odlože.

U Italiji je pet osoba umrlo od koronavirusa, a 219 osoba je zaraženo, najviše u pokrajinama Lombardija i Veneto.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kreteni

24.02.2020 14:41

Jučer kreteni u Rijeci održali karneval, ugostili goste iz Italije, njemačke, Kine, Japana, Koreje, Srbije, Bosne, a danas izjavili organiziratori kako nisu imali pojma o virusu da je u Italiji. Nema ovaj glupi narod nije bolje ni zaslužio. Toliko kretena i debila u jednom danu , a u susjedstvu ljudi umiru i uvode najviše mjere opreza i opasnosti. Glupi Balkan.

ODGOVORITE
Name

To jw aamo novi

24.02.2020 18:00

Vid ratovanja protiv obicnog covjeka. Zastrasivanje, pa i zrtvovanja pojedinaca.....

Name

Ludilo i problem

24.02.2020 17:49

Huevejeva 5G mreza.

ODGOVORITE
Name

Poslednji kineski car

24.02.2020 19:03

Kada su u pitanju ekskurzije, ne znam ko je gori, odnosno ko više "izvoljeva". Prosvetni radnici, turističke agencije, djeca ili roditelji?! Sve se nema, kriza je, a ide se u Italiju, Francusku, Španiju i ostale elitne destinacije. Više od 2/3 djece, roditelja i kvazi prosvetnih radnika, /kažem kvazi jer ih je pola sa kupljenim diplomama/ nije obišlo ni pola turističkih znamenitosti matične države, ali šta je to bitno, jer to nije kako vole reći "in". "In" je da nastavnici i profesori, direktori i ostali svake godine vide novu zemlju a to će sve platiti "blentavi roditelji" koji su žrtve ovih nezajažljivih prosvetara i "moderne djece". A usput, ako se zapali autobus ili pokupi ovaj korona virus, ma koga to briga, bitno je da se tuku fotografije po društvenim mrežama i da guzica vidi puta. Da sam ministar prosvete zabranio bih ekskurzije u inostranstvu, a dozvolio bih samo maturalne ekskurzije i u osnovnoj i u srednjoj školi.

ODGOVORITE