Северина ухваћена у лажи, објавила слику из 2018-те као да је данас!

Након прича да Северини Којић (47) и Игору Којићу (32) у браку не цветају руже, певачица је брже боље објавила фотографију како "тренутно" ужива са мужем и његовим родитељима, оцем Дарганом Којићем Кебом и мајком Ољом.

Забава 17.02.2020 | 18:14
Северина ухваћена у лажи, објавила слику из 2018-те као да је данас!

Међутим, Северина је искористила фотографију насталу још 2018. године како би јавности представила да је у њеном браку све у најбољем реду.

Сасвим обичан понедељак. Време за породицу - написала је певачица у опису фотографије која дефинитивно није настала данас, 17. фебруара, када ју је она објавила.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Јуст ординарy мондаy ??#фамилyтиме #лове #мондаy #волимстосеволимо #љубавсељубављувраца #северина

А пост схаред бy Северина (@северина) он

Код Игора на профилу налази се фотографија његове мајке настала када је породица Којић славила њен рођендан. Оља је била у истом коплету као и на Севериниој објави, само што је Којићева фотографија од септембра 2018. године.

У позадини њихове заједничке фотографије налази се мушкарац у пругастом џемперу који се јасно види и на Којићевој објави, те је јасно да је фотографија настала 2018. године.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Постоји само једна #мама ? Срећан родјендан ???✨

А пост схаред бy Игор Којић (@игоркојиц) он

Северина је пре неколико дана са Инстаграма обрисла презиме Којић, што је подгрејало приче да између ње и Игора нешто није како треба.

Подсећамо, певачица се на једној додели награда појавила без Игора, иако се скоро увек појављују заједно. Одмах је почело да се прича да пар има проблема, а афера "презиме" само је додатно распламсала шушкања.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар