Severina uhvaćena u laži, objavila sliku iz 2018-te kao da je danas!

Nakon priča da Severini Kojić (47) i Igoru Kojiću (32) u braku ne cvetaju ruže, pevačica je brže bolje objavila fotografiju kako "trenutno" uživa sa mužem i njegovim roditeljima, ocem Darganom Kojićem Kebom i majkom Oljom.

Zabava 17.02.2020 | 18:14
Severina uhvaćena u laži, objavila sliku iz 2018-te kao da je danas!

Međutim, Severina je iskoristila fotografiju nastalu još 2018. godine kako bi javnosti predstavila da je u njenom braku sve u najboljem redu.

Sasvim običan ponedeljak. Vreme za porodicu - napisala je pevačica u opisu fotografije koja definitivno nije nastala danas, 17. februara, kada ju je ona objavila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just ordinary monday ??#familytime #love #monday #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Kod Igora na profilu nalazi se fotografija njegove majke nastala kada je porodica Kojić slavila njen rođendan. Olja je bila u istom kopletu kao i na Severinioj objavi, samo što je Kojićeva fotografija od septembra 2018. godine.

U pozadini njihove zajedničke fotografije nalazi se muškarac u prugastom džemperu koji se jasno vidi i na Kojićevoj objavi, te je jasno da je fotografija nastala 2018. godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Postoji samo jedna #mama ? Srećan rodjendan ???✨

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Severina je pre nekoliko dana sa Instagrama obrisla prezime Kojić, što je podgrejalo priče da između nje i Igora nešto nije kako treba.

Podsećamo, pevačica se na jednoj dodeli nagrada pojavila bez Igora, iako se skoro uvek pojavljuju zajedno. Odmah je počelo da se priča da par ima problema, a afera "prezime" samo je dodatno rasplamsala šuškanja.

Izvor: Telegraf.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar