Како ми је пропао интервју са Вучићем?

Бијаше то још љетос. Искористим ја везе, познанства, познанства ми женина, познанства у влади и филмским круговима Србије, успоставим контакт са службеницима који раде с предсједником те исте Србије, Александром Вучићем.

Босна и Херцеговина 13.02.2020 | 17:26
Како ми је пропао интервју са Вучићем?

Иначе, Александар Вучић је први предсједник Србије који има владу бољу од својих опонената. Искрено, да су они против власти бољи од њега, не бих имао ништа за њега. Био бих жестоко против њега. И био сам док нисам видио који су све против.

Овако видим на супротној страни демагоге, уживаоце опојних твари, среброљупце, муфљузе, хохштаплере, бивше властодршце, дјецу чланова предратног ЦК... Хм, то је сад ирелевантно. Елем, ја сам успио заказати све осим сатнице. Из уреда госп. Вучића само траже да они несретници с РТРС-а пошаљу допис. Заправо, с предсједником Вучићем и министром Вулином. С њима обојицом сам требао направити интервју прије него што сам правио исти с Њеним Краљевским Височанством, Принцезом од Србије и Југославије, Јелисаветом Карађорђевић.

Неколико дана прије разговара с продукцијом све је било ок, нема проблема. Све што треба. Иначе, Радио телевизија Републике Српске није никад успјела добити интервју са Александром Вучићем. Мени је јасно зашто, али ви то не морате знати. Пристао је датии интервју мени, ваљда је закључио да вриједим више од те испрепадане телевизије.

Углавном, ја се нађем у Београду. Чекам термин и екипу из Бање Луке. Из Уреда предсједника траже службени допис. Ја га већ био написао и дао продуценту, пошто на РТРС постоји малецка оскудица писмена свијета. Милан Трбојевић, садашњи директор програма а данашњи ВД, завршио је факултет на којем га се студенти с којима је дипломирао и не сјећају. Иначе, писмен је толико да зна писма започети с „Поштовани“. На питања одговара с „Нисам се спремио да одговорим на то питање“, аки се не успије негдје прије скрити. 

Елем, чекам ја допис. Зовем продуцента, једног од уплашених, и питам га гдје је запело. Он ми, нећете вјеровати, замуцкујући каже да ће тај интервју радити Мато Ђаковић. „Колегиј“ РТРС-а тако одлучио, вели. Кажу, Мато Ђаковић то договорио СМС-овима с Вучићем!

Ја лагано полудим и питам како је могуће да је Мато договорио интервју који ја договарам већ мјесецима? И како СМС-ом? Је ли на партији голфа? У јакуззију? У парном купатилу? Гдје? Од интервјуа Мате Ђаковића с предсједником Александром Вучићем није било ништа. Зеро. Нада. Никад се нису усудили питати га, па Мато, мајка му стара, гдје је више тај интервју са Александром Вучићем, предсједником Србије, а!? 

А онда се сјетим да је Мато добар пријатељ с нашим Милетом и бијаше ми јасно. Није битно какав ти је рад, него колико ти је јак ментор.

Тада ми је лакнуло. Рекох себи, нека. Тако ми и треба када се нисам, попут нашег Мате, боље спријатељио с Милетом...

(Веселин Гатало/Поглед)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Рато

13.02.2020 16:50

Овај Веселин Гатало је дошао у Републику Српску исто као Мато Ђаковић. Додику је најважније да су у рату били на нама супротној страни и као такви могу бити на РТРС-у шта пожеле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

13.02.2020 17:10

У чему је проблем,човјек је човјек,србин,новинар...не знам ста је поента ове поруке!?

Name

Дно дна

13.02.2020 21:10

Тако је

Name

Марко

13.02.2020 16:54

Свака част, тешко ико с РТРС смије овако нешто јавно казати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

???

13.02.2020 17:44

Јел могуће да је ово Гатало написао!?Баш су га наљутили јер ово досад није дало наслутити овакву реакцију.Баш ме интересује шта ће бити даље

Name

Директ

13.02.2020 22:12

Сад је проговорио кад му нема висе емисије.

Name

Зограф

14.02.2020 10:51

Да ли сте гледали емисију,кад се питате у чему је проблем? Жалосно је да онај Мате и ова "људина"уопште имају емисије,жалосно за нас,што те и такве минуте редовно плаћамо

Name

Лактади

13.02.2020 17:32

Хахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиктер море

13.02.2020 18:27

Занимљиве су ми твоје бесједе, знао си ти Веселине гдје долазиш и са ким ћеш радити али си полетио за ловом, није те више могао плаћати ОБН. Штошта је теби ту сметало, од тога да твоје емисије се емитују у поноћ а Матине у ударном термину. Вјероватно нетрпељивост и датира из времена док сте обојица радили на ОБН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зограф

13.02.2020 19:13

Жалосно је да ова приказа уопште се појављује,било гдје,што се тиче нормалних особа у РС слободно си требао остати у ФБИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

13.02.2020 19:50

Свака цаст Гатало,одлицан текст.А и емисија "Људовање" је добра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерц

13.02.2020 21:05

Човјек ок. Бесједе добре није режимски папак..зато му је термин емисије кад је вријеме спавати..и није добио снимање..очекујем укидање емисије

ОДГОВОРИТЕ