У УКЦ Тузла нема пацијента с коронавирусом

 Након што су медији објавили да је на УКЦ Тузла примљен малољетни пацијент са симптомима коронавируса, из ове установе су демантовали тврдње да имају малољетног пацијента за које се сумња да је заражен коронавирусом.

Босна и Херцеговина 03.02.2020 | 14:22
У УКЦ Тузла нема пацијента с коронавирусом

Начелник Клинике за заразне болести др. Сеад Ахметагић, за Радио Сарајево је потврдио да се не ради о пацијенту који је заражен овим опасним вирусом.

Нешто рраније медији су пренијели да је на Ифективној клиници Универзитетског клиничког центра Тузла хоспитализирано је дијете са симптомима коронавируса.

Сазнајемо како се његово стање интензивно прати и да је ријеч о дјетету које је страни држављанин.

Одмах након што је установљена сумња о могућој зарази коронавирусом, менаџмент УКЦ-а Тузла издао је наредбе о заштити свих запосленика и пацијената, који су дужни носити маске, пренио је Аваз.

(БН) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рајко

03.02.2020 13:38

Знаци поцело је и код нас , јос нам само корона вирус фали , ех сад смо у комплету . теско нама са нама нек нам је драги Бог на помоци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИТО

03.02.2020 14:25

ИМАМО ГОРИ ВИРУС ДОДИК ЦОВИЦ БАКИР ,

Name

вб

03.02.2020 13:49

Чекајте, прво пусте кинезе из града Wухана одакле је потекао вирус, да слободно пролазе Балканом. Прошла су 2 аутобуса кроз Србију, па до Хрватска, па у Сарајево. Затим претпостављам да ће негдје у Европу или ако не онда се враћају назад. А као наши стручњаци их прате у стопу. Логична је била забрана уласка кинеским држављанима, макар у наредних мјесец-два, па нека се љути ко хоће!

ОДГОВОРИТЕ