Критика власти: "ХДЗ лопови" и петокрака звијезда

"Треба полијепити плакате свих челника који су нас довели до биједе, не само у Мостару него у читавој држави. Народ коначно треба исказати незадовољство стањем у којем се налазимо“, казао је грађанин Мостара за Клиx.ба.

Босна и Херцеговина 02.02.2020 | 10:41
Критика власти: "ХДЗ лопови" и петокрака звијезда

У Центру Мостара у суботу навече појавили су се графити с натписима "ХДЗ лопови" те фотографије предсједника ХДЗ-а БиХ и ХДЗ-а 1990 Драгана Човића и Илије Цвитановића уз поруку "Продане душе".
Лијепљење плаката с политичким порукама потврдио је за Клиx.ба и дежурни оперативац МУП-а ХНК. На Позив грађана, како је казао, полиција је евидентирала један плакат на Рондоу.

Репортерка портала Клиx.ба евидентирала је плакате и у улици Краља Томислава (Авенија), тачније преко пута популарне зграде "Мостарка" као и графите у истој улици, односно у насељу Старо Вележово.

Графити су испраћени симболом црвене петокраке звијезде.

Појава плаката и графита грађане Мостар није изненадила. Један Мостарац је за Клиx.ба казао како плакати требају бити већи и видљивији не само по Мостару него по читавој држави.

"Треба полијепити плакате свих челника који су нас довели до биједе, не само у Мостару него у читавој држави. Народ коначно треба исказати незадовољство стањем у којем се налазимо“, казао је грађанин Мостара за Клиx.ба.

Према дојави читалаца, плакати су забиљежени током ноћи у више мостарских насеља, али због кише која је падала или намјерног скидања још је остао покоји плакат и свјеже исписан графит.

За сада није познато ко стоји иза наведених плаката и натписа.

(Клиx)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

075

02.02.2020 10:14

Живим у једином нормалном граду у држави Босни и Херцеговини, у Тузли!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

02.02.2020 11:19

По чему је то Тозла нормална. Балилук као и свуда у Федерацији. Сјети се само Брчанске малте и Тузланске колоне.

Name

ре 075

02.02.2020 11:55

Могу ти рећи да је Тузла по свим параметрима најнормалнија средина у БиХ. Тузла као таква је неприхватљива националистичким странкама, највише је неприхватљива оним а који су за подјелу типа "ово је моје а оно тамо твоје". Тузла има најбољи здравствени систем има најбољу установу за срце, Велики поздрав Тузли и Тузлацима.

Name

Децко

02.02.2020 12:02

Јос само да мозете дисати, било би идеално!

Name

ре 075

02.02.2020 12:34

..и Биљана Плависиц је родјена тузланка...

Name

РЕ Црни Груја

02.02.2020 13:10

Црни Груја@, сјећамо се ми, проблем је што се ти не сјећаш, да ти освјежим памћење, Наредбодавац напада на Брчанској Малти (тузланска колона) је ОСЛОБОЂЕН по свим тачкама оптужнице, још да ти НАПОМЕНЕМ да је ослобођен у Београду. а Тузла је за тебе појам живота, теби је "балилук" увијек у глави, сва срећа па маса српског народа не мисли као ти.

Name

Ре

02.02.2020 13:15

Аха , бас се имате циме поносити , срам вас исти био. Напасти и побити ону младу војску приликом повлацења на Брцанској малти. Јос веци злоцин је био кад сте подметнули експлозив на Тузланску капију и побили свој народ. Нек вам је на понос .

Name

Градјанска свијест

02.02.2020 10:21

Само мозе скинути бескрупулозне криминалце са своје грбаце и ниста висе. Никакви лазни избори, никакав НАТО, никаква ЕУ, никакав ММФ,када нам је никакво правосудје, никаква ненародна законодавна власт, никаква изврсна власт.Само велика вецина градјана коју тлаци мањина, то могу ријwсити на нацин како се то и ради у недемократском друству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никакав

02.02.2020 12:23

Популизам, национализам,совинизам,капитализам, извитоперена лазна демократија, лазни патритиотизам, продавање магле.... а поготово неце мафија на власти. Само суоцавање са стварним стањем и промјена свега набројаног сто је на снази дwценијама.....

Name

Освит

02.02.2020 10:26

Да це се петокрака појавити у Херцеговини па јос у западној ,бас за невјеровати. Лако је СНСД неофасисте прогласити комунистима са ХДЗ еом це ици мало тезе . Ваљда це и овај народ прогледати и видјети ко су му дусмани. Вријеме је ако не мисли нестати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Освит

02.02.2020 12:01

Када добијаш изборе на реторици која је неспроводива, ХДЗ је уништио хрватски народ у БиХ а представља се као његов једини и аутентични заштитник. Хрвати су данас дефакто национална мањина. На све то треба додати и хашку пресуду за УЗП. Најмоћнија компанија у Херцеговини Алуминиј је уништена и угашена. Тешко стање је у Пошти и ЕП-ди, једино фунционишу кладионице и велепродаја.

Name

РЕ ОВИСТ

02.02.2020 12:42

ИМАМ ОСЈЕЦАЈ ДА НАРОД ПОЛАКО ОТВАРА ОЦИ. ДОВОЉНО ЈЕ САМО ОТВОРИТИ ОЦИ ЈЕР ЈЕ ТОЛИКО ВИДЉИВО ОВО БЕЗАКОЊЕ, СВЕ НАОПАКО ... ОВО ЈЕ ФЕНОМЕН У СВИЈЕТУ СТА ВЛАСТ У ЈЕДНОЈ ЗЕМЉИ РАДИ.

Name

Треба нам власт

02.02.2020 14:55

Која недјели друство на све нацине и не прави стравицно социјално раслојавање. То није будуцност цивилованог друства, ни дрзаве.То треба прекинути под хитно.