Ана Николић колабирала-хитно превезена у болницу!

Ана Николић отпутовала је у Мароко са комплетном екипом радника како би снимила спотове за нове песме које ускоро треба да представи публици. Певачица Ана Николић месецима је на редукованој исхрани и много је смршала што је довело до тога да се сруши на снимању спота.

Забава 01.02.2020 | 13:23
Ана Николић колабирала-хитно превезена у болницу!

Планирано је да се сними пет спотова за две недеље, па екипа не стаје са радом, али се испоставило да певачица баш не може да испрати тај темпо.

-Ани је позлило на снимању спота, префорсирала се. Снимају дан и ноћ. Треба много посла да се обави у кратком периоду. Она се сто пута дневно пресвуче, промени шминку, фризуру, стајлиннг, ма не стиже ни да једе. Мало се спава, пуно се ради и то је довело до тога да колабира. Ана је перфекциониста, у стању је да по сто пута дневно понови исту сцену, па уместо планираних пет сати., на снимању се остане и 15, а у међувремену ништа не поједе, само наздрави са екипом и попије по коју чашицу да дође себи. Кад се срушила на снимању, ставили су је је у кола и одвезли у најближу болницу. Доктори су је прегледали и констатовали да је све у реду, али да јој је исцрпљен организам.

Дали су јој инфузију и преписали терапију. Наравно, одмор, што она није испоштовала јер мора да заврши све планирано за те две недеље - каже извор близак певачици.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Сахара вибес Стyлинг @__николаевна__елена Беацх wеар @дхарма.беацхwеар Маке уп @бојанвукадинов Хаир @стевансрулес

Објава коју дели Ана Николић (@ананиколицоффициал) дана

Извор: Ало/Еспрессо.рс Фото: Инстаграм принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар