Ana Nikolić kolabirala-hitno prevezena u bolnicu!

Ana Nikolić otputovala je u Maroko sa kompletnom ekipom radnika kako bi snimila spotove za nove pesme koje uskoro treba da predstavi publici. Pevačica Ana Nikolić mesecima je na redukovanoj ishrani i mnogo je smršala što je dovelo do toga da se sruši na snimanju spota.

Zabava 01.02.2020 | 13:23
Ana Nikolić kolabirala-hitno prevezena u bolnicu!

Planirano je da se snimi pet spotova za dve nedelje, pa ekipa ne staje sa radom, ali se ispostavilo da pevačica baš ne može da isprati taj tempo.

-Ani je pozlilo na snimanju spota, preforsirala se. Snimaju dan i noć. Treba mnogo posla da se obavi u kratkom periodu. Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajlinng, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati., na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi. Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam.

Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje - kaže izvor blizak pevačici.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Sahara vibes Styling @__nikolaevna__elena Beach wear @dharma.beachwear Make up @bojanvukadinov Hair @stevansrules

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial) дана

Izvor: Alo/Espresso.rs Foto: Instagram printscreen

 

Komentari / 0

Ostavite komentar