Ауто ударило у трудну ћерку покојног певача!

Ела Дворник, ћерка покојног певача Дина Дворника, објавила је нови видео на Јутјубу у којем је фановима открила да је имала незгоду на станици за технички преглед. Срећом, нико ниије настрадао, али Ела се нашалила да се умало породила због тога.

Забава 31.01.2020 | 18:14
Ауто ударило у трудну ћерку покојног певача!

''Док смо чекали на станици за технички преглед, човек који је излазио с паркинга, забио се у наш нови ауто. Сва срећа, све смо решили људски и без икаквих испада. Нико није повређен, а ја сам скоро породила'', појаснила је Ела у видеу.

Подсетимо, блогерка је у прошлом видеу својим пратељима причала о царском резу те како се осећала након порођаја. Рекла је како је због морфијума и анестезије након порођаја свако мало губила свест те да је причала и глупости.

"Имала сам осећај као да не могу доћи себи, али нисам осећала бол. На тренутак сам имала губитак памћења, нисам се могла сетити да сам родила и када су ми донели Балие", питала сам Цхарлеса зашто ми доводе туђе дете. Он је одговорио да је то Балие, а ја сам на то одговорила; али ово је Азијаткиња. Сестра је била цоол и сигурно је и пре чула такве небулозе. Причала сам глупости и питала зашто тако плаче и зашто је тако мала", испричала је Елла у видеу.

Извор: Курир.рс Фото:инстаграм принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар