Auto udarilo u trudnu ćerku pokojnog pevača!

Ela Dvornik, ćerka pokojnog pevača Dina Dvornika, objavila je novi video na Jutjubu u kojem je fanovima otkrila da je imala nezgodu na stanici za tehnički pregled. Srećom, niko niije nastradao, ali Ela se našalila da se umalo porodila zbog toga.

Zabava 31.01.2020 | 18:14
Auto udarilo u trudnu ćerku pokojnog pevača!

''Dok smo čekali na stanici za tehnički pregled, čovek koji je izlazio s parkinga, zabio se u naš novi auto. Sva sreća, sve smo rešili ljudski i bez ikakvih ispada. Niko nije povređen, a ja sam skoro porodila'', pojasnila je Ela u videu.

Podsetimo, blogerka je u prošlom videu svojim prateljima pričala o carskom rezu te kako se osećala nakon porođaja. Rekla je kako je zbog morfijuma i anestezije nakon porođaja svako malo gubila svest te da je pričala i gluposti.

"Imala sam osećaj kao da ne mogu doći sebi, ali nisam osećala bol. Na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla setiti da sam rodila i kada su mi doneli Balie", pitala sam Charlesa zašto mi dovode tuđe dete. On je odgovorio da je to Balie, a ja sam na to odgovorila; ali ovo je Azijatkinja. Sestra je bila cool i sigurno je i pre čula takve nebuloze. Pričala sam gluposti i pitala zašto tako plače i zašto je tako mala", ispričala je Ella u videu.

Izvor: Kurir.rs Foto:instagram printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar