Драгана одлучила да покаже свој најскупоценији пројекат на којем је радила 10 година!

Драгана је постала власница дворца Ебенфурт пре тачно десет година, а за "ВИП Ало" је открила да јој је толико и требало да га реновира. Певачица спрема велику журку поводом усељења у дворац!

Забава 29.01.2020 | 19:38
Драгана одлучила да покаже свој најскупоценији пројекат на којем је радила 10 година!

Најавила је и да ће најкасније до лета отворити врата за све медије и да ће показати свима каква је весела домаћица.

Какав је осећај живети у 21. веку у дворцу испричала је за овај лист.

- Осећај је невероватан, тим пре што је наш дворац део историјског и културолошког блага и нема много места причи о његовој материјалној вредности. У нашем дворцу има доста фрески од најпознатиијег аустријског уметника који је радио у Шенбруну - рекла је фолкерка.

Драгана је открила да је највише фасцинирао тренутак када је први пут прошетала степеништем по којима је некад шетала Марија Терезија, краљ Мађарске и да је тада само помислила како не може да верује да је то сада њено.

Ипак, ништа није пало са неба, а она и њен супруг Тони су све поштено зарадили и заиста мирно спавају.

У дворцу ће се налазити музеј у ком ће бити изложене све знаменитости које су приликом реновирања пронашли, а Драгана је за себе направила посебну, трофејну собу.

- Имаћемо трофејну собу која ће бити само моја и у њој ће се налазити моје награде и све оно што је мени битно, као што су писма мојих фанова и разне друге драгоцености - испричала је.

Извор: Ало.рс Фото: Ало/ промо 

Коментари / 0

Оставите коментар