Dragana odlučila da pokaže svoj najskupoceniji projekat na kojem je radila 10 godina!

Dragana je postala vlasnica dvorca Ebenfurt pre tačno deset godina, a za "VIP Alo" je otkrila da joj je toliko i trebalo da ga renovira. Pevačica sprema veliku žurku povodom useljenja u dvorac!

Zabava 29.01.2020 | 19:38
Dragana odlučila da pokaže svoj najskupoceniji projekat na kojem je radila 10 godina!

Najavila je i da će najkasnije do leta otvoriti vrata za sve medije i da će pokazati svima kakva je vesela domaćica.

Kakav je osećaj živeti u 21. veku u dvorcu ispričala je za ovaj list.

- Osećaj je neverovatan, tim pre što je naš dvorac deo istorijskog i kulturološkog blaga i nema mnogo mesta priči o njegovoj materijalnoj vrednosti. U našem dvorcu ima dosta freski od najpoznatiijeg austrijskog umetnika koji je radio u Šenbrunu - rekla je folkerka.

Dragana je otkrila da je najviše fascinirao trenutak kada je prvi put prošetala stepeništem po kojima je nekad šetala Marija Terezija, kralj Mađarske i da je tada samo pomislila kako ne može da veruje da je to sada njeno.

Ipak, ništa nije palo sa neba, a ona i njen suprug Toni su sve pošteno zaradili i zaista mirno spavaju.

U dvorcu će se nalaziti muzej u kom će biti izložene sve znamenitosti koje su prilikom renoviranja pronašli, a Dragana je za sebe napravila posebnu, trofejnu sobu.

- Imaćemo trofejnu sobu koja će biti samo moja i u njoj će se nalaziti moje nagrade i sve ono što je meni bitno, kao što su pisma mojih fanova i razne druge dragocenosti - ispričala je.

Izvor: Alo.rs Foto: Alo/ promo 

Komentari / 0

Ostavite komentar