Одлази ли и гдје Звездан Терзић из Црвене звезде?

Одлази ли Звездан Терзић из Црвене Звезде и да ли је то убрзала спорна фотографија из Бањалуке, која је наљутила Делије знаће се, очито, брзо.

Спорт 21.01.2020 | 12:08
Одлази ли и гдје Звездан Терзић из Црвене звезде?

Лидс жели Звездана Терзића на директорској позицији у клубу, ексклузивно сазнаје Курир! Генерални директор црвено-белих био је на одмору у Енглеској и тада је дошло до разговора о преузимању једне од најважнијих функција у славном тиму са Острва.

Повици са трибина

Конкретно, пред Терзићем је била понуда о функцији директора задуженог за фудбал на којој се тренутно Виктор Орта из Шпаније.

- До тог разговора дошло је док је Терзић био на одмору у престоници Енглеске. Познаници су повезали челнике енглеског клуба и генералног директора Звезде и врло брзо је дошло и до понуде. Звездан је тада био задовољан у Црвеној звезди, па је изразио захвалност на понуди, пошто су му тада планови били везани за српски клуб - наводи саговорник Курира одлично упућен у комплетну причу.

Од децембра до данас доста тога се променило.

- Настао је проблем на релацији Терзић - навијачи Црвене звезде, пре свега због спорне фотографије из Бањалуке на којој се налазе вође навијача Партизана у друштву генералног директора Звезде. Навијачи су већ на кошаркашком мечу у Арени рекли шта мисле о томе (вређали су Терзића), а шта тек онда може да се очекује на фудбалу - каже наш извор.

Спона са Савезом

Због свега наведеног опција одласка у Лидс сада је далеко реалнија. Такође је поново актуелна и прича о одласку Терзића у Фудбалски савез Србије, па нема сумње да ће најважнији човек у Црвеној звезди брзо пронаћи посао ако се и дефинитивно одлучи за одлазак с Маракане.

Након овог текста, Звездан Терзић се јавио Куриру и потврдио писање листа о понуди Лидса, али уједно и додао:

- Рано је нове изазове - рекао је Терзић за Курир.

Уследило је и појашњење тих ријечи за београдски лист:

- Нисам још завршио посао овде - јасан је био генерални директор Звезде.

Дакле, Терзић остаје на челу клуба којег је препородио од краја 2013. када је стигао у Љутице Богдана. До даљег...закључује Курир.

Подсјетимо да је Терзић у немилост Делија пао након његовог боравка у Бањалуци, када се обиљежавао Дан Републике Српске, гдје је у једном ресторану фотографисан у друштву вођа навијача Партизана. чији домаћини су били секретар СНСД Лука Петровић и син члана Предсједништва БиХ Игор Додик.

На недавној утакмици навијачи Звезде су жестоко извиждали и извређали Терзића, називајући га "ИЗДАЈНИКОМ" и "МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ".

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јаффа

21.01.2020 13:14

Као да нас навијаче стварно питају...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

21.01.2020 13:26

Човек са потернице Интерпола.

ОДГОВОРИТЕ