"Без помака истрага о убиству Давида"

Грађани Бањалуке наставили су са мирним окупљањима због чињенице да још увијек нема помака када је у питању расвијетљавање убиства Давида Драгичевића.

Република Српска 20.01.2020 | 20:54
"Без помака истрага о убиству Давида"

Већ 666. дан узастопно грађани одржавају окупљања у циљу да се овај случај не заборави и како би подсјетили надлежне да се и даље тражи истина о Давидовој смрти.

Давид Драгичевић, бањалучки студент, нестао је 18. марта прошле године, а његово беживотно тијело пронађено је 6 дана касније.

Првобитно, полиција је случај окарактерисала као задесну смрт, али стална окупљања и притисци хиљада грађана уродили су плодом и кренуло се са истрагом, у којој је за сада само познато да се ради о убиству.  

Још увијек се не зна ко су починиоци ни налогодавци. Жељом родитеља, тијело Давида Драгичевића пренесено је из Бањалуке и сахрањено у Аустрију.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боки

21.01.2020 08:04

Све мање сектаса. Давида је убио немар оца и мајке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Боки

21.01.2020 10:44

И онда ћеш некад, па макар само на крају живота и ти да се молиш некаквом божанству и да се позиваш на своју душу, бездушниче. А у међувремену туђе ране вријеђаш, као да тебе није мајка родила и отхранила, на груди привијала... Нема те користи која би ти могла оправдати овакво бешашће.

Name

правник

21.01.2020 14:15

Гдје це бити помака у истрази кад је муп на конференцији унапријед одлуцио о узроку смрти