"Bez pomaka istraga o ubistvu Davida"

Građani Banjaluke nastavili su sa mirnim okupljanjima zbog činjenice da još uvijek nema pomaka kada je u pitanju rasvijetljavanje ubistva Davida Dragičevića.

Republika Srpska 20.01.2020 | 20:54
"Bez pomaka istraga o ubistvu Davida"

Već 666. dan uzastopno građani održavaju okupljanja u cilju da se ovaj slučaj ne zaboravi i kako bi podsjetili nadležne da se i dalje traži istina o Davidovoj smrti.

David Dragičević, banjalučki student, nestao je 18. marta prošle godine, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je 6 dana kasnije.

Prvobitno, policija je slučaj okarakterisala kao zadesnu smrt, ali stalna okupljanja i pritisci hiljada građana urodili su plodom i krenulo se sa istragom, u kojoj je za sada samo poznato da se radi o ubistvu.  

Još uvijek se ne zna ko su počinioci ni nalogodavci. Željom roditelja, tijelo Davida Dragičevića preneseno je iz Banjaluke i sahranjeno u Austriju.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Boki

21.01.2020 08:04

Sve manje sektasa. Davida je ubio nemar oca i majke.

ODGOVORITE
Name

Re Boki

21.01.2020 10:44

I onda ćeš nekad, pa makar samo na kraju života i ti da se moliš nekakvom božanstvu i da se pozivaš na svoju dušu, bezdušniče. A u međuvremenu tuđe rane vrijeđaš, kao da tebe nije majka rodila i othranila, na grudi privijala... Nema te koristi koja bi ti mogla opravdati ovakvo bešašće.

Name

pravnik

21.01.2020 14:15

Gdje ce biti pomaka u istrazi kad je mup na konferenciji unaprijed odlucio o uzroku smrti