Ко је Стаматовић који је вечерас ликвидран у Атини

Подгоричанина Стевана Стаматовића, који је вечерас са Игорем Дедовићем ликвидиран у Атини, повезивали су са ликвидацијом Александра Станковића, званог Сале Мутави, али и са наводним плановима за убиство и председника Србије, а тада премијера Александра Вучића.

Регион 19.01.2020 | 22:53
Ко је Стаматовић који је вечерас ликвидран у Атини

Стаматовић је тада реаговао на писање српских медија, који га доводе у везу са најтежим кривичним делима почињеним у Београду. Стаматовић је навео да је у тренутку када је убијен Сале Мутави у Београду био само туристички, а његов заступник је негирао повезаност да овим случајевима.

Како би све разјаснио шта се догађа он је тада погоричким Вијестима посало писмо:

"Осим сто сам туристички боравио у Београду, са тим градом и криминалним активностима у њему немам никаве везе. Понајмање са убиствима и припремама атентата на српског премијера и његовог брата.

Но, упркос томе, медији, не водећи рачуна о онима о којима пишу, играју се истражитеља и обмањујући јавност "решавају" убиства и покушаје атентата, таргетирајући ме као директног учесника у тим кривичним дјелима. Исто као што су мене изабрали, могли су било ког човека који се уклапао у прљаве планове интересних структура, жељних да ме представе као државног непријатеља.

Зато се надам да ће једном морати да објасне истражним органима за чији рачун скрећу истрагу у погрешном правцу и колико су плаћени ти, очито наручени текстови. Колико је озбиљно оно о чему пишу, позивајући се на "изворе из истраге" најбоље показује то што ме ниједан државни орган Србије ни Црне Горе није контактирао, нити је за мном расписана потерница", пише у реаговању које је "Вијестима" доставио Стаматовићев правни заступник.

Стаматовић је "новинарском маштом" назвао његово повезивање са загоричким и шкаљарским криминалним клановима.

"Када о некоме не знају ништа, новинари онда пусте машти на вољу и људе убацују у кланове. Није ми јасно којом методологијим бирају кога це сврстати у који клан, али ни са једним немам везе", написао је Стаматовић.

(Курир/Вијести.ме)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Тутави

19.01.2020 22:07

Ма ко их ебе нека се кокају мање проблема поштеном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

20.01.2020 06:13

Ниси ти толико ни тутав! :)

Name

Сиктер море

19.01.2020 22:53

Зна се да је мафија држава у држави и да их нико од органа власти не смије дирати. Обичан поштен човјек им није препрека, али зато се кланови медјусобно поубијаше због превласти и тржишта не дозвољеним стварима и нека тако наставе кад хоће 'љеба без мотике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

20.01.2020 06:51

некаму господ буде праведан судија неказесе дјабе ко са врагом тикве сије о главмусе лупају

ОДГОВОРИТЕ
Name

бијељина

20.01.2020 06:53

мозес како хоцес нецес докле хоцес свака свијеца доцека своју зору кадасе угаси стоси сијо тоси позео досоје и твој црни дјордје

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДД.20.1.2020

20.01.2020 08:05

Тоје Милин клан,полако се сужава круг око милогорца.Какав преседник така и држава.Немају више где да краду па су ударили на СПЦ.Мирач остаћеш без лажне функције,лажима су кратке ноге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са покрићем

20.01.2020 09:13

Како ли се то само размахало. Мало им ЦГ, Србија и БГ, па отишли код вриједних и гостољубивих Грка, тамо да неред и пичвајз праве. Брука пуца надалеко.

ОДГОВОРИТЕ