Ko je Stamatović koji je večeras likvidran u Atini

Podgoričanina Stevana Stamatovića, koji je večeras sa Igorem Dedovićem likvidiran u Atini, povezivali su sa likvidacijom Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, ali i sa navodnim planovima za ubistvo i predsednika Srbije, a tada premijera Aleksandra Vučića.

Region 19.01.2020 | 22:53
Ko je Stamatović koji je večeras likvidran u Atini

Stamatović je tada reagovao na pisanje srpskih medija, koji ga dovode u vezu sa najtežim krivičnim delima počinjenim u Beogradu. Stamatović je naveo da je u trenutku kada je ubijen Sale Mutavi u Beogradu bio samo turistički, a njegov zastupnik je negirao povezanost da ovim slučajevima.

Kako bi sve razjasnio šta se događa on je tada pogoričkim Vijestima posalo pismo:

"Osim sto sam turistički boravio u Beogradu, sa tim gradom i kriminalnim aktivnostima u njemu nemam nikave veze. Ponajmanje sa ubistvima i pripremama atentata na srpskog premijera i njegovog brata.

No, uprkos tome, mediji, ne vodeći računa o onima o kojima pišu, igraju se istražitelja i obmanjujući javnost "rešavaju" ubistva i pokušaje atentata, targetirajući me kao direktnog učesnika u tim krivičnim djelima. Isto kao što su mene izabrali, mogli su bilo kog čoveka koji se uklapao u prljave planove interesnih struktura, željnih da me predstave kao državnog neprijatelja.

Zato se nadam da će jednom morati da objasne istražnim organima za čiji račun skreću istragu u pogrešnom pravcu i koliko su plaćeni ti, očito naručeni tekstovi. Koliko je ozbiljno ono o čemu pišu, pozivajući se na "izvore iz istrage" najbolje pokazuje to što me nijedan državni organ Srbije ni Crne Gore nije kontaktirao, niti je za mnom raspisana poternica", piše u reagovanju koje je "Vijestima" dostavio Stamatovićev pravni zastupnik.

Stamatović je "novinarskom maštom" nazvao njegovo povezivanje sa zagoričkim i škaljarskim kriminalnim klanovima.

"Kada o nekome ne znaju ništa, novinari onda puste mašti na volju i ljude ubacuju u klanove. Nije mi jasno kojom metodologijim biraju koga ce svrstati u koji klan, ali ni sa jednim nemam veze", napisao je Stamatović.

(Kurir/Vijesti.me)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Tutavi

19.01.2020 23:07

Ma ko ih ebe neka se kokaju manje problema poštenom narodu.

ODGOVORITE
Name

Decko

20.01.2020 07:13

Nisi ti toliko ni tutav! :)

Name

Sikter more

19.01.2020 23:53

Zna se da je mafija država u državi i da ih niko od organa vlasti ne smije dirati. Običan pošten čovjek im nije prepreka, ali zato se klanovi medjusobno poubijaše zbog prevlasti i tržišta ne dozvoljenim stvarima i neka tako nastave kad hoće 'ljeba bez motike.

ODGOVORITE
Name

bijeljina

20.01.2020 07:51

nekamu gospod bude pravedan sudija nekazese djabe ko sa vragom tikve sije o glavmuse lupaju

ODGOVORITE
Name

bijeljina

20.01.2020 07:53

mozes kako hoces neces dokle hoces svaka svijeca doceka svoju zoru kadase ugasi stosi sijo tosi pozeo dosoje i tvoj crni djordje

ODGOVORITE
Name

DD.20.1.2020

20.01.2020 09:05

Toje Milin klan,polako se sužava krug oko milogorca.Kakav presednik taka i država.Nemaju više gde da kradu pa su udarili na SPC.Mirač ostaćeš bez lažne funkcije,lažima su kratke noge.

ODGOVORITE
Name

Pesimista sa pokrićem

20.01.2020 10:13

Kako li se to samo razmahalo. Malo im CG, Srbija i BG, pa otišli kod vrijednih i gostoljubivih Grka, tamo da nered i pičvajz prave. Bruka puca nadaleko.

ODGOVORITE