Градишка: Младић погинуо, троје повријеђено

Раде Лисица (25) из Градишке је погинуо, а три особе су повријеђене у саобраћајној несрећи која се ноћас догодила у градишком мјесту Нова Топола.

Република Српска 07.01.2020 | 12:33
Градишка: Младић погинуо, троје повријеђено

Потврђено је то за "Независне" из Окружног јавног тужилаштва Бањалука, одакле су прецизирали да се трагедија, око 3.30 часова, догодила на магистралном путу Бањалука - Градишка.

У слијетању, а потом и превратању БМW-а, којим је управљао Бојан Обрадовић (28) из Градишке, тешко су повријеђена два лица, те су хоспитализована у Универзитетском клиничком центру РС у Бањалуци. Још једно лице је лакше повријеђено.

"Независне" незванично сазнају да су тешко повријеђени возач Бојан Обрадовић и путник Веселка Бошкало - Обрадовић (24), а лакше повреде констатоване су путнику Милану Лисици (20). Младић који је погинуо, како сазнајемо, био је сувозач у возилу. 

Мира Милетић, секретар Окружног јавног тужилаштва Бањалука, потврдила је да је увиђај обавио дежурни тужилац Синиша Врањеш.

"Дежурни тужилац наложио је да се предузму све потребне мјере и радње с циљем да се утврде узроци саобраћајне незгоде, укључујући и обдукцију, која ће бити извршена у Заводу за судску медицину РС у Бањалуци", навела је Милетићева.

(Независне)

 

 

 

 

 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Кноx

07.01.2020 11:44

Ста се десава у тој Градисци висе, стално у новинама у рубрици црна хроника се појављује Градиска, убиство, самоубиство, експлозија, паљевина, погибија младих људи,... Ко це одговарати за све сто се догадја, има ли одговорности целних људи из полиције ту?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подивљали

07.01.2020 12:09

Подивљали од Додикове дрзаве. Дрога, аклохол и Бенседин. Зависи само од година и полозаја. Ако си млад и нормалан односно неприлагодјен, јер ко це се овом прилагодити, онда хероин, ако си политицар кокаин. То је нама наса борба дала.

Name

Странац

07.01.2020 13:38

Градишка је средиште пљачке сопственог народа,мислим на Србе претворене у робове на истоку Републике Српске. Већ прекосутра ће се кревељити Додик & Жељка о дану њихове републике а тај дан обесправљени робови морају под земљу или да им режим традиционално узме од годишњег одмора како је и ред за празнике према робовима Градишке & Лакташа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.01.2020 15:33

То је Дан насе Републике, а они су силом наметнути и плацени да направе сто висе стете.

Name

Алас

07.01.2020 14:52

Несто се бас цудно просуло на овај нас град колико млади зивота оде за мјесец дана ...страснооо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брзи

07.01.2020 17:47

Ситми сати нам односе зивоте.