Gradiška: Mladić poginuo, troje povrijeđeno

Rade Lisica (25) iz Gradiške je poginuo, a tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila u gradiškom mjestu Nova Topola.

Republika Srpska 07.01.2020 | 12:33
Gradiška: Mladić poginuo, troje povrijeđeno

Potvrđeno je to za "Nezavisne" iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, odakle su precizirali da se tragedija, oko 3.30 časova, dogodila na magistralnom putu Banjaluka - Gradiška.

U slijetanju, a potom i prevratanju BMW-a, kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Gradiške, teško su povrijeđena dva lica, te su hospitalizovana u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci. Još jedno lice je lakše povrijeđeno.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da su teško povrijeđeni vozač Bojan Obradović i putnik Veselka Boškalo - Obradović (24), a lakše povrede konstatovane su putniku Milanu Lisici (20). Mladić koji je poginuo, kako saznajemo, bio je suvozač u vozilu. 

Mira Miletić, sekretar Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, potvrdila je da je uviđaj obavio dežurni tužilac Siniša Vranješ.

"Dežurni tužilac naložio je da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje s ciljem da se utvrde uzroci saobraćajne nezgode, uključujući i obdukciju, koja će biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjaluci", navela je Miletićeva.

(Nezavisne)

 

 

 

 

 

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Knox

07.01.2020 11:44

Sta se desava u toj Gradisci vise, stalno u novinama u rubrici crna hronika se pojavljuje Gradiska, ubistvo, samoubistvo, eksplozija, paljevina, pogibija mladih ljudi,... Ko ce odgovarati za sve sto se dogadja, ima li odgovornosti celnih ljudi iz policije tu?

ODGOVORITE
Name

Podivljali

07.01.2020 12:09

Podivljali od Dodikove drzave. Droga, aklohol i Bensedin. Zavisi samo od godina i polozaja. Ako si mlad i normalan odnosno neprilagodjen, jer ko ce se ovom prilagoditi, onda heroin, ako si politicar kokain. To je nama nasa borba dala.

Name

Stranac

07.01.2020 13:38

Gradiška je središte pljačke sopstvenog naroda,mislim na Srbe pretvorene u robove na istoku Republike Srpske. Već prekosutra će se kreveljiti Dodik & Željka o danu njihove republike a taj dan obespravljeni robovi moraju pod zemlju ili da im režim tradicionalno uzme od godišnjeg odmora kako je i red za praznike prema robovima Gradiške & Laktaša.

ODGOVORITE
Name

re

07.01.2020 15:33

To je Dan nase Republike, a oni su silom nametnuti i placeni da naprave sto vise stete.

Name

Alas

07.01.2020 14:52

Nesto se bas cudno prosulo na ovaj nas grad koliko mladi zivota ode za mjesec dana ...strasnooo!!!

ODGOVORITE
Name

Brzi

07.01.2020 17:47

Sitmi sati nam odnose zivote.