Шаровић: Радити од јутра до мрака са грађанима

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присустовао је синоћ сједници Градског одбора СДС Добој и том приликом разговарао са руководством овога одбора.

Република Српска 31.12.2019 | 10:40
Шаровић: Радити од јутра до мрака са грађанима

Шаровић је казао да су у Добоју успјешно проведени унутарстраначки избори и да се одбор након празника треба окренути изборима у организацији Младих и Активу жена.

„Послије свих дешавања у Добоју од послије избора 2018. године потребно је да се странка отвори и ове канцеларије морају да раде од јутра до мрака са грађанима Добоја“ – казао је Шаровић у обраћању члановима Градског одбора СДС Добој. 

Предсједник СДС је казао да нема побједе ни у једној општини уколико омладина не подржи страначки рад јер су управо млади људи ти који носе потребну енергију за промјене.
 
„Морамо у странку укључити све оне који су спремни да мијењају Добој на боље. Нама треба сваки момак, свака дјевојка, сваки члан који мисли као СДС а на нама је да их увјеримо да буду са нама и да им понудимо политику која може донијети бољитак овоме друштву“ – казао је Шаровић. 

Сједници Градског одбора поред предсједника СДС Мирко Шаровића присустовали су још и замјеник предсједника СДС Радо Савић, члан Предсједништва СДС Немања Васић и генерални секретар Зоран Латиновић. 

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Рале

31.12.2019 16:38

Сретно Саровицу ваљда це и млади кренуту ла бољем зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

31.12.2019 17:14

Бас си се рано сјетио у својој 65-петој години зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавица

31.12.2019 17:57

Шаровићу зар вам није доста шта вам је у Добоју урадио Додик са омером петровићем, на Палама, у Источној Илиџи и Трнову вас растурио Бабаљ? Је ли опет припремате папке за следеће изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пиши бриши

31.12.2019 18:18

Ко оста још у странци у том Добоју. Има ли још ту заосталих Петровића?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

31.12.2019 19:42

А како си ти то Саровицу замислио да радис на побољсању друства кад је супруга Телебака директор гимназије у Добоју, а зна се како она мозе бити директор сколе у Добоју?? Па тај знаци није у стању да привуце своје најблизе из куце да се ангазују, а како ли це неког другог. Дајте мало постовања, па неморате вриједјати и ви људску памет. Ово ми све лици да Обрен прави СДС у Добоју.

ОДГОВОРИТЕ