Šarović: Raditi od jutra do mraka sa građanima

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović prisustovao je sinoć sjednici Gradskog odbora SDS Doboj i tom prilikom razgovarao sa rukovodstvom ovoga odbora.

Republika Srpska 31.12.2019 | 10:40
Šarović: Raditi od jutra do mraka sa građanima

Šarović je kazao da su u Doboju uspješno provedeni unutarstranački izbori i da se odbor nakon praznika treba okrenuti izborima u organizaciji Mladih i Aktivu žena.

„Poslije svih dešavanja u Doboju od poslije izbora 2018. godine potrebno je da se stranka otvori i ove kancelarije moraju da rade od jutra do mraka sa građanima Doboja“ – kazao je Šarović u obraćanju članovima Gradskog odbora SDS Doboj. 

Predsjednik SDS je kazao da nema pobjede ni u jednoj opštini ukoliko omladina ne podrži stranački rad jer su upravo mladi ljudi ti koji nose potrebnu energiju za promjene.
 
„Moramo u stranku uključiti sve one koji su spremni da mijenjaju Doboj na bolje. Nama treba svaki momak, svaka djevojka, svaki član koji misli kao SDS a na nama je da ih uvjerimo da budu sa nama i da im ponudimo politiku koja može donijeti boljitak ovome društvu“ – kazao je Šarović. 

Sjednici Gradskog odbora pored predsjednika SDS Mirko Šarovića prisustovali su još i zamjenik predsjednika SDS Rado Savić, član Predsjedništva SDS Nemanja Vasić i generalni sekretar Zoran Latinović. 

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Rale

31.12.2019 17:38

Sretno Sarovicu valjda ce i mladi krenutu la boljem zivotu.

ODGOVORITE
Name

Milan

31.12.2019 18:14

Bas si se rano sjetio u svojoj 65-petoj godini zivota.

ODGOVORITE
Name

Lukavica

31.12.2019 18:57

Šaroviću zar vam nije dosta šta vam je u Doboju uradio Dodik sa omerom petrovićem, na Palama, u Istočnoj Ilidži i Trnovu vas rasturio Babalj? Je li opet pripremate papke za sledeće izbore.

ODGOVORITE
Name

piši briši

31.12.2019 19:18

Ko osta još u stranci u tom Doboju. Ima li još tu zaostalih Petrovića?

ODGOVORITE
Name

Doboj

31.12.2019 20:42

A kako si ti to Sarovicu zamislio da radis na poboljsanju drustva kad je supruga Telebaka direktor gimnazije u Doboju, a zna se kako ona moze biti direktor skole u Doboju?? Pa taj znaci nije u stanju da privuce svoje najblize iz kuce da se angazuju, a kako li ce nekog drugog. Dajte malo postovanja, pa nemorate vrijedjati i vi ljudsku pamet. Ovo mi sve lici da Obren pravi SDS u Doboju.

ODGOVORITE