Ђани и Слађа пукли хиљаде евра на опремање луксузног стана!

Радиша Трајковић Ђани недавно се са супругом Слађом одселио са Миријева и уселио се у нови луксузни стан у Београду на води.

Забава 30.12.2019 | 21:21
Ђани и Слађа пукли хиљаде евра на опремање луксузног стана!

Ђани и Слађа нису жалили пара када су свој нови уређивали, а како је фолкер открио, за уређење ентеријера била је задужена његова супруга, будући да је он превише заузет пословним обавезама.

"За све је била задужена Слађа, а и да сам хтео да помогнем просто нисам могао од посла. Ја сам главни за финансије, а Слађа за сређивање, није се много намучлила пошто је имала и помоћ стручних људи који се баве тиме. Она је само изразила жељу шта и како хоће да скоцка", каже Ђани на почетку разговора, док се његова супруга смешка и клима главом.

На питање каквим поклоном ће изненадити Слађу за Нову годину каже:

"Слађа има све... Ја сам јој толико поклона купио за наредних 10 Нових година. (осмех) Шалим се мало, купићу јој нешто лепо", рекао је Ђани.

Будући да Слађа и Ђани имају два наследника Милоша и Марка, све је интересовало да ли се на њиховом списку жеља за 2020. годину налази и унуче.

"Наравно, то је наша жеља... Волели бисмо, све је могуће... Старији син је јако заљубљен и никад се не зна... Ми бисмо били пресрећни, али још је млад, а ако се деси ту смо за све и бићемо јако срећни", истакли су Трајковићи.

Извор: Ало.рс  Фото: Владимир Марковић 

Коментари / 0

Оставите коментар