Đani i Slađa pukli hiljade evra na opremanje luksuznog stana!

Radiša Trajković Đani nedavno se sa suprugom Slađom odselio sa Mirijeva i uselio se u novi luksuzni stan u Beogradu na vodi.

Zabava 30.12.2019 | 21:21
Đani i Slađa pukli hiljade evra na opremanje luksuznog stana!

Đani i Slađa nisu žalili para kada su svoj novi uređivali, a kako je folker otkrio, za uređenje enterijera bila je zadužena njegova supruga, budući da je on previše zauzet poslovnim obavezama.

"Za sve je bila zadužena Slađa, a i da sam hteo da pomognem prosto nisam mogao od posla. Ja sam glavni za finansije, a Slađa za sređivanje, nije se mnogo namučlila pošto je imala i pomoć stručnih ljudi koji se bave time. Ona je samo izrazila želju šta i kako hoće da skocka", kaže Đani na početku razgovora, dok se njegova supruga smeška i klima glavom.

Na pitanje kakvim poklonom će iznenaditi Slađu za Novu godinu kaže:

"Slađa ima sve... Ja sam joj toliko poklona kupio za narednih 10 Novih godina. (osmeh) Šalim se malo, kupiću joj nešto lepo", rekao je Đani.

Budući da Slađa i Đani imaju dva naslednika Miloša i Marka, sve je interesovalo da li se na njihovom spisku želja za 2020. godinu nalazi i unuče.

"Naravno, to je naša želja... Voleli bismo, sve je moguće... Stariji sin je jako zaljubljen i nikad se ne zna... Mi bismo bili presrećni, ali još je mlad, a ako se desi tu smo za sve i bićemo jako srećni", istakli su Trajkovići.

Izvor: Alo.rs  Foto: Vladimir Marković 

Komentari / 0

Ostavite komentar