Дари Бубамари метак прозујао поред главе!

Дара Бубамара недавно се нашла усред мафијашког обрачуна у Новом Пазару. Како се наводи, испрва је било све у реду, а онда су се два момка из публике посвађала. Убрзо, кренула је и пуцњава.

Забава 25.12.2019 | 13:06
Дари Бубамари метак прозујао поред главе!

Један метак пролетео је тик поред Дарине главе.

То вече у клубу је почело сасвим најнормалније, Дара је направила одличну атмосферу и сви су били расположени. Много се пило, па су се одједном двојица мушкараца жучно посвађали", рекао је извор. 

"Док је Дара певала, почеле су да лете флаше и чаше, а онда је један човек запуцао у плафон, обезбеђење је скочило на њега да га обори на земљу, а пиштољ је опалио у правцу певачице. Толико близу јој је прошао поред главе, да су сви били убеђени да ју је погодио. На сву срећу, метак никога није повредио, већ се забио у зид иза бине. Дара је одмах побегла у бекстејџ како би сачувала живу главу", додао је он. 

"Два мушкарца су се потукла у клубу, а онда су извадили пиштоље и испразнили шаржер", наставио је извор.

"Изгледала је уплашено, али је заправо била бесна, највише на газду и обезбеђење. Сматрала је да су они криви што су дозволили да неки гост унесе пиштољ на наступ. Она је седела са музичарима и сачекала полицију, а наступ свакако није настављала, јер је већ било 4 ујутру, а и гости су се разишли. Полиција је брзо стигла и ухапсила момке, за које се испоставило да имају дебеле досијее. Дара је рекла менаџеру да јој више никада не заказује наступе у том клубу", закључио је он. 

"Тачно је да је била пуцњава и ја сам побегла у бекстејџ. Метак је пролетео поред моје главе, било је ужасно, али се нисам много уплашила, јер сам храбра жена", изјавила је тим поводом певачица. 

Извор: Курир.рс/Информер  Фото: Соња Спасић

Коментари / 0

Оставите коментар